Milyen az amway-es SA8 mosópor? Érzékeny bőrű babáknál is használható? Használja valaki?
Én ajándékba kaptam egy nagy dobozzal, amikor 4 hónapos volt a babám. Pont jókor jött, mert épp nem tudtam már mit kezdeni a bőrével, már a 20.mosóport próbáltam ki, semmi öblítőt nem használtam, csak ecetet helyette, mégis pöttyös és piros és viszketős volt a bőre.
Csak az ő ruháit mostam ezzel a mosóporral és öblítő helyett ecetet öntöttem a tartályba (csak keveset), így tök jó lett a bőre. És nagyon sokáig elég volt a doboz mosópor, pontosan nem emlékszem, de vagy fél évig biztos.
Azóta nem vettem, mert utánanéztem, és drágának találtam, viszont szerencsére azóta bármilyen mosószerrel moshatok, most már jó a babám bőre (bár öblítőt még mindig nem használhatok, pedig 21 hós).
Szia! Persze, hogy használható:)
Sok ismerősömnek pl. azóta nem ekcémás a bőre, mióta Amway-es termékekkel mos, mert mindegyik természetbarát és a mosópor is bababarát. Nem tartalmaz olyan dolgokat, mint a bolti társaik( hal és állati csontőrlemény pl.:S)
Mi is ezeket használjuk és nagyon szeretjük, ráadásul be se büdösödik a ruha:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!