Miért ennyire görcsösek sokan a baba ellátásban?
Én is ilyen “gyógytornászhoz futó” anyuka vagyok… a gyerekorvos szerint nem kell foglalkozni a fèloldalassággal, csak én vagyok a para mami…hát a gyógytornász nem így gondolja. Látványos a javulás, mióta foglalkozik vele.
Magán úton, nem állami támogatott kezelésre járunk.
Ja, tudom, most jön az, hogy pénzért nyilván talál valamit, ami miatt vihetem… szerencsére nem így van.
2-es te pont ösztönből cselekedtél. Látod, hogy gond van, elviszed szakemberhez, ennyi. A kérdésem nem rólad szól.
1-es le lett pontozva, pedig pont ilyesmikre gondoltam. A védőnőnk pl. mesélte, hogy olyanokkal is képesek felhívni anyukák szombaton, hogy ártalmas-e a fülbelövés, mert kicsit kipirosodott, vagy miért sírhat a baba este 1 órát, amikor egyébként boldog, kiegyenyúlyozott, nyugis baba azt az egy órát leszámítva és jól fejlődik. Majd amikor róla lepattan, hétfőn jelentkezik kétségbeesve a gyerekorvosnál egy rakás beutalóért kivizsgálásokra és az orvos a hülye, amiért nem látja indokoltnak.
Szerintem túl netezik magukat 😅
Ömlik a médiából a sok car (ez a celeb így csinálja ey milyen jó, az azt használja, TE meg egy fos vagy ha nem)
Folyamatosan csak elbizonytalanítják a friss és/vagy erre hsjlamos anyukákat.
Valamit látsz utána olvasol, de a googlee vagy fórumok mindig a legrosszabbat dobják ki.
Nekem a nőgyógyászom mesélte h sokan már a terhességük alatt ilyenek.
Amúgy nekem is vannak aggodalmaim, de csak akkor, amikor látványos a dolog. Most várom a második gyereket, tudom, hogy nála már nem aggódnék olyan dolgokon, amin az elsőnél igen, szóval akár tapasztalatlanságból is fakadhat az aggódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!