26 éves férfi vagyok, hamarosan megszületik a 2. fiúgyermekünk, mi legyen a neve, feleségem és én ezeket választottuk ki : András, Adolf,Ádám. Melyik legyen?
Figyelt kérdés
szerintem mind a három dallamos, becézhető név. Alig várom, hogy megszülessen2022. júl. 28. 16:58
11/26 anonim válasza:
Remélem csak troll, mármint az Adolf része...ez a név komolyan 1 percig is megfordult a fejedben mint dallamos, becézőnév? Te lennél Adolf kérdező?...
12/26 anonim válasza:
11.vagyok, bocs elírtam. becézhető*
14/26 anonim válasza:
Ádám,vagy a személyes kedvencem: Ármin, ez csak egy ötlet
15/26 anonim válasza:
És ehhez hogy jön ide,hogy 26 éves vagy?😅
16/26 A kérdező kommentje:
Úgy hogy szerintem ciki számomra az ahogy már 26 évesen két gyerekem lesz, hisz még 2 éve vagyok csak házasságban, ráadásul első gyerek a házasságkötés előtt született, mindent a maga idejében, más 30 felett alapít családot. (nem mondom el a feleségemnek, kinyirna)
2022. júl. 29. 08:34
17/26 anonim válasza:
Ciki?Mikor akartál gyereket?60 évesen?Hidd el jobb ez így.Viszont azt látom,hogy a feleséged hordja otthon a nadrágot!
Neked van bármibe is beleszólásod?
18/26 A kérdező kommentje:
Eltaláltad, ő irányít. 60 évesen dehogy akartam, mikor már nyugdíjas róka leszek. Mindig is vitatéma volt ez a gyereknevelés, de így hozta az élet..
2022. júl. 29. 08:53
19/26 anonim válasza:
Te tudod,de ez a kapcsolat nem lesz hossutávu az fix.Ha pedig az lesz,te boldogtalan leszel.Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!