Kimaradt a D-vitamin , eljöttünk nyaralni most jutott eszembe h szombat óta nem adtam neki . 9,5 hónapos. Ettől lehet baj?
Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 15:48
2/8 anonim 

válasza:

🤦🏽♀️Milyen baj lenne? Ott van a d-vitamin a nyaraláson. A NAP.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam erre is. Néha kicsit tulnyomom a parát
2022. júl. 27. 15:51
4/8 anonim 

válasza:

Nem, én nem is adok neki nyáron, gondolom nyaralás alatt kint vagytok a szabadban, kap a napból d vitamint.
6/8 anonim 

válasza:

A sok lepontozó okostojás meg tudja mondani, mégis mi baja lenne egy gyereknek attól, hogy egy hétig nem kap d-vitamint? Ráadásul nyáron??? Leesik a karja, vagy mégis, mi történik? Nem, nem kell tűző napon lenni, anélkül is bőven jut, ha nem a szobában gubbaszt egész nap, de egy nyaraláson feltételezem, hogy nem.
Komolyan, nem is értem, mi hogy nőttünk fel. Egész gyerekkoromban egy szemet se kaptam.
7/8 anonim 

válasza:

Semmi baja nem lesz. Süt a nap.
De ha nem sütne se nagy dolog pár nap kimaradás.
8/8 anonim 

válasza:

Mi is így jártunk, elfelejtettem elvinni, egy hétig nem kapta. Az ég világon semmi baja nem lesz, régen nem kellett, mégis felnőttünk. Ráadásul nyár van, annyira nem is lenne fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!