Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért jó mindenbe belekötni?

Miért jó mindenbe belekötni?

Figyelt kérdés

Anyósom meg a sógornőm még nem

is látták a fiúnkat, ellenben bàrmilyen képet vagy videót küldtünk eddig egyetlen egyszer sem tudtak annyit mondani rá, hogy cuki és pont. Állandóan belekötnek valamibe mind a ketten.

-vékonyabbal/vastagabbal takard be (mintha tudnák hány fok van nálunk a lakásban…)

- ne ültesd nem szabad ( fekvő hintába feküdt wtf?)

- mi az a hólyag a száján? (megírtam, hogy nem

hólyag hanem szopi párnát növesztett :D ) - erre nem válaszolt, a párom meg frászt kapva jött haza, hogy miért van felhólyagosodva a gyerek szája, én meg csak néztem hogy ezek hülyék…

- ne ebbe ne abba öltöztesd, hideg van meleg van

- ne ilyen pelenkát használj

- hintőporozd be

- adj valamit a kezébe

- tologasd a kocsiba (én: nem szereti ő: persze mert hordozod stb stb stb

Komolyan mire jó ez? Frászt kapok tőlük, már nem is szeretek képet küldeni.

Mindezt úgy, hogy sógornőmnek van egy közel 9 éves egyébként jó képességű csak magasról telibe t.jt első osztályosa, miért nem azzal foglalkozik?

2022. júl. 26. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Ne küldj nekik több képet!
2022. júl. 26. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszik ők jobban tudják, nem kell képet küldeni és meg van oldva a probléma.
2022. júl. 26. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem küldenék képet,ha akarják látni,akkor jöjjenek el és nézzék meg

Valószinű a szemedbe nem mernének okoskodni,építsd le őket azzal,hogy te vagy az anyja,tudod mi a jó neki

Kislányomnak is olyan volt a szája,és a drága anyósom ugy beszólt emiatt,hogy 2.5 éve nem beszélünk,még a fia sem keresi...ami érthető

Azt mondta,olyan a szája már most,mint egy ku.r.@nak,ugy kizavartuk a házból...és azóta sem kért bocsánatot...

2022. júl. 26. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem foglalkoznék velük ezek után, nem küldenék képet, videót.
2022. júl. 26. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Jaj istenem.. nem irigyellek...fárasztóak..

Az sem megoldás ha nem küldesz képet, akkor meg az lesz a baj. Nem tudom beszélni érdemes e velük v megemlìteni h nem kell mindent kommentelni. Bár ha valaki ilyen idegesítő, annak hiába mondod. Azt meg hiába mondom h engedd el 😃, gondolom úgysem tudod, mert idegesítő. Én szerintem ugyanezt csinálnàm mint te. Megìrnàm h nem hólyag. Kész... Arra h takarjam be jobban mem is reagálnék 😅 Dumàljanak csak.. Csak a férjed ne nyalja be a hülyeségüket az a lényeg.

Ha élőben is ezt csináljàk próbáld higgadtan leàllìtani őket. Ne hagyd h felhùzzanak.

2022. júl. 26. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Én most vesztem össze a saját anyámmal. Mert konkrétan semmi sem jó amit csinálok,ha be is bizonyítom hogy téved akkor a következő dologba köt bele. Leordítottam és közöltem hogy akkor távolabb költözünk, probléma megoldva. Csakhogy nekem a saját anyám és amúgy jó nagymama, nem zarhatom ki az életemből. Kozold velük hogy foglalkozzanak a maguk dolgával,enyém is azóta nyugodott le amióta leordítottam a fejét.
2022. júl. 26. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
3. Ez durva, milyen nagyi az ilyen 🤦‍♀️
2022. júl. 26. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukám is túltolja néha, pedig nem idegesíteni akar... Vidéken él, zömében chatelgetünk. Néha csak küldök neki egy cuki képet, mert mosolyog, vagy megírom, hogy átfordult hasról hátra és jön ugyanaz, mint nálad. Nincs melege? Nem fázik? Miért ide tettem, miért így? Átfordult? Jajj akkor már nagyon vigyázni kell rá hova teszitek le, hogyan... Nehogy leessen valahonnan blabla. Mintha magamtól ennyi eszem nem lenne. :D

Az anyósom meg megér egy külön misét, általában meg sem hallgatom. Nem is nagyon beszélüml. már 2 éve, csak ritkán.

2022. júl. 27. 08:19
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
Csináljatok a Google drive-on egy mappát, oda töltögess fel képeket, azt nem lehet direktbe kommentelni. Leszoknak róla!
2022. júl. 27. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!