Normális ha a 2.5 hónapos babám lassan eszik?
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni,mennyire normális az,hogy a kislányom (2.5 hónapos) lassan eszik?
Tápszeres egészségügyi okok miatt az elejétől fogva
Második baba, az első pikk pakk megitta az adagját...ezért aggódok
100-120 ml tápszert kb. 15-20 perc alatt issza meg,közben többször bealszik,pihen
Mamos cumisüveget használunk,2-es cumifejjel
Beba Ha Sensiduot tápszert kap,ami eleve sűrűbb picit
Doktornőnek említettem,és nem mondott rá semmit
Az elejétől igy issza meg a tápszert,lassan
Jó kedvű,mosolygós baba
Egy nap 3-4 alkalommal alszik 1 órát,vagy másfelet
Éjszakát végig alussza
Napi tápszer mennyisége megvan,kb 600-650 ml, volt már 700 ml is, plusz kap pár korty vízet
3 kg született,és most 5100 gramm
Volt valakinek ilyen lassan evő babája? Idővel változott valamit az evése?
Attól félek,ha már 150-180 ml tápszert igényel majd,akkor azt 1 óra alatt fogja megenni!?
Köszönöm előre is válaszokat
Jobb a pocaknak,az biztos,mert hálIstennek nem hasfájós
Akkor tuti én reagálom ezt túl
150 ml este kéri csak,de akkor ugy hogy megcsinálok 120 ml,majd még utána 30 ml,de fél óra kb. 😃
Néha olyan,mintha csak nyammogna rajta,cumizza,majd hirtelen megint elkezdi szivni
Múltkor pont a gyerekorvos kérdezte, mennyi idő alatt eszi meg a 150-et? Mondom negyed óra-20 perc. És mondta, hogy az teljesen jó. Jó, akkor még kisebb volt, és kicsit nagy mennyiség volt neki. De most is annyit eszik. Bár ma kihagyta a tízórait, mert aludt. Utána úgy benyomott 180-at, hogy csak pislogtam. :D
Gondolj bele, van olyan baba, aki ennyi idősen 1 órát is szopizik egy evésnél. Ahhoz képest az a 20 perc szerintem semmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!