Milyen színe volt a babád szeme színének mikor megszületett és milyen lett neki később? Mikor alakult ki a végleges szemszín?
Kék szemmel született, még mindig sötétkék szeme van
Középen zöldes barnásnak látom néha
Most 1 éves
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle
Mi barna szeműek vagyunk
A lányom sötétkék szemmel született. Olyan 2 hónapos kora körül kezdett neki sötétedni, és fokozatosan be is barnult.
A fiam szintén sötétkék szemmel született, most 10 hetes, neki egyelőre vilagosodik. Kíváncsi vagyok, milyen lesz neki. :)
Mindhárom kékes szürkével született.
Az elsőnek maradt csak világosabb lett, mint az enyém. A másodiknak mint az apjának, se nem barna se nem zöld, a kettő közti arany pici zöldes beütéssel.
A harmadik még csak 1.5 éves, szerintem ő szintén arany zöld lesz.
1. fiam sötétkék szemmel született, elkezdett világosodni, majd fél-1 évesen bezöldült, mksz 3 évesen barna.
2.fiamnak szintén sötétkék szeme van, most másfél hónapos és egyelőre világosodik.
Mi zöld szeműek vagyunk amúgy férjemmel.
Világos szürke volt.
Kb fél-1 évesen stagnált aranybarnán.
Nagyon érdekes színe van nekiy
Másiknak
Sötétkék volt
Hamar szinte fekete lett annyira barna..
Nagyon sötétkék szemmel született, némelyik képen mintha fekete szemű lenne, persze ez a fényeknek köszönhető.
Szép lassan kivilágosodott, és most szerintem egy szép átmenet lett kék-zöld-szürke között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!