10-11 hónapos kisfiúknál miből áll az őszi ruhatár?
Van kb. 6 mackónacija (itthonra),
- hosszú ujjú pamut pólók, ebből kb. 10 db,
- van 2 farmerja,
- 2 normál gatyó (ha valahová megyünk),
- ezen kívül vettem 2 csomag hosszú ujjú bodyt, és azt is szoktam rá adni mackónacihoz, vagy rendes gatyóhoz, plusz ráadok egy színben passzoló rövid ujjú pólót (úgy néz ki, mintha össze lennének varrva, szerintem tök vagány)
- 2 melegítő felső,
- 2 rendes pulcsi
- 1 széldzseki
- 2 satyi.
Ezen kívül természetesen zoknik és az alváshoz való rugik, rövid ujjú vagy ujjatlan bodyk.
Nekem ikreim vannak.Tavasszal a Corában vettem nekik 800 -800 ft-ért két dzsekit,kapucnis,vastag,meleg,bélelt.Van egy átmeneti sapkájuk,fület takaró,megkötős.Szintén tavasszal a teszen vettem nekik 2900 ft-ért egy 54 db-os ruhacsomagot,gyakorlatilag abban tavaszoltunk,nyaraltunk és most őszölünk.Van kocsicipőjük,ez is vastagabb,még nem kell nekik cipő,mert nem járnak.Van rugijuk is,itthonra azt adom nekik.Mindenből fejenként kb. 10 db van(nardrág,body(hosszú,rövidujjú),pulóver,rugi)Éjszakára egyiküknek hálózsák,másikuk nem szereti.
Engem most az overál izgat,csizma,meleg hálózsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!