Rota oltóanyag beadása után mennyi ideig nem ehet a baba?
Figyelt kérdés
Annyit mondott a doki, hogy ha megyünk, másfél órával előtte már ne egyen. De azt nem kérdeztem, hogy utána meddig nem lehet?2022. júl. 25. 10:37
1/6 anonim válasza:
Előtte azért nem,hogy ne hányjon amikor lenyomja a torkán a gyógyszert, utána már ehet.
2/6 anonim válasza:
Nekem semminilyet nem mondtak
Közvetlen szoptatás után kapta és 20 percre rá is szoptattam, mert kapott injekciót is és ez nyugtatta meg..
4/6 anonim válasza:
Nekunk sem mondtak semmi ilyesmit.
5/6 anonim válasza:
Nekem éhesen kellett vinni és mikor megitta utána kaphatott enni. Semmi gond nem volt,bent maradt mindkétszer. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Csak az a bajom, hogy a fiam minden éves után bukik egy óriásit. Közvetlenül evés után. És félek, hogy esetleg kijön az anyag is belőle. De gondolom egy fél óra elég lehet, hogy felszívódjon. Majd nyilván megkérdezem a gyerekorvost is, csak próbálok előre tervezni.
2022. júl. 26. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!