Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A tejkiütés hol jelentkezhet?...

A tejkiütés hol jelentkezhet? Csak az arcon, vagy egyéb testrészen is?

Figyelt kérdés
Mert a babámon 3-4 napja fokozatosan jelennek meg ezek az apró kis kiütések, és nem vagyok biztos benne, hogy mik ezek. Mára már a nyakán, a füle mögött, az egész tarkóján is "kifoltosodott". Nagyon csúnya szegénykémnek. Sőt, most a fürcsinél látom, hogy van egy-két pöttyike a karján, a vállán és a mellkasán is. :(
2008. dec. 20. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet...de mennyi idős s anyatejre??v tehéntejre??
2008. dec. 20. 21:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a gyors választ!

Csak anyatejes, és egy hónapos a Bébike.

2008. dec. 20. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szia akkor nem lehet h ez melegkiütés inkább??-előző vagyok...nekem is volt babámnak szája körül mintha pattanás lenne"nehéz "volt neki eleinte tejem...ha nem múlik v több sztem mihamarabb vidd dokihoz, még kicsike...
2008. dec. 20. 21:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Talán szerintem nem volt melege, próbáltam figyelni ezt is.

Akkor talán nem kell túlaggódnom, ez tejkiütés lehet. Bár biztos kellemetlen lehet szegény babáknak. :(

Megvárom a holnapot, és ha nem múlik, akkor hétfőn viszem a doki nénihez.

Köszi a segítséget! Szia!

2008. dec. 20. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az en babamnak is volt a mellkasan, arcan, fulen...en azt vettem eszre, hogy ha zsiros tejet, tojast eszem, akor jon ki rajta. Lehet hogy a te babad is erzekeny valamire, amit eszel.
2008. dec. 20. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam 5 hetes és neki is tele van az arca pöttyel. Onnan lehet megismerni a tejpöttyöt hogy picike, piros és a közepe fehér. mintha apró pattanás lenne. Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy melltől felfelé jöhet ki. Valószinüleg "erősebb" a tejed.

Pénteken volt itt a védőnő, megnézte és ő is megállapította, hogy tejpötty. Ha nagyon zavar, akkor lehet kapni rá a gyógyszertárban krémet vagy folyadékot, de állítólag a legjobb, ha anyatejjel bekened.

2008. dec. 21. 10:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam kedden lesz 5 hetes,nekünk 2 hete kezdett el pöttyözni,először az arca,aztán a füle és a nyaka is tiszta pötty.

A gyerekorvos csütörtökön írt fel ekcémára való krémet,azóta alig látszik.

Szerintem még karácsony előtt irass fel te is!

2008. dec. 21. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!