Hogyan altatjátok hason alvó babátokat?
Őt nem tudom úgy lerakni, mint a háton alvó babákat, nem lehet a kezébe adni semmit, ha hason van vagy nem tudja nézni a zenés forgóját sem.
Vagy cicin alszik el vagy kézben van addig míg félálomba nem kerül és úgy próbáljuk lerakni. Ha esetleg felébred már nem vesszük fel hanem paskoljuk a popóját és halkan beszélünk hozzá. Ha ébren rakom le, akkor egyből könyököl és nézelődik. 4,5 hós a baba. Háton nem szeret aludni, tehát ez a megoldás kizárva.
Van esetleg más módszer is?

Hát én sajnos rászoktattam a cicin alvásra, és már lassan 1 éves lesz. De a cicimen 5 perc alatt bealszik, viszont ha csak úgy leteszem aludni, nem alszik, hiába fáradt és leragad a szeme. Kis kora óta van ez. Igen ő is felemelte magát, vagy dobálta jobbra balra a fejét, de most már felül, feláll a kiságyban. Küzd az alvás ellen. Nem tudom mi lesz ha már nem szopik... Mert így könnyen megoldom, csak a hátránya az, hogy éjszaka is ha felébred csak cici kell. És egy kicsit kimozdulni se tudok, engem akar mindig. :) Ami nagyon jó érzés, mert megsimogat, odabújik, rám mosolyog, puszit ad... Imádni való.
Tehát segíteni nem tudtam, én is várom a tanácsokat. Egy biztos arra nem szabad rászoktatni, hogy csak veled tudjon elaludni. Vagy köztetek, melletted. Semmiképp se.

szia az első válaszolónak teljesen igaza van.
Nekem 3.5 éves a lányom, 2.5 a fiam, hozzá szoktak az altatáshoz, és a mai napig is bent kell velük lennem, amíg el nem alszanak. Sokszor én is hajnalban keveredek az ágyamba, mert elalszom velük.
A kérdésre válaszolva, én is úgy altattam őket ennyi idősen, hogy simogattam, paskoltam a feneküket, nekünk bevállt.Volt, amikor hosszabb ideig tartott, de volt, hogy gyorsan ment.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!