Anyukák! Ekcémás gyerkőcötöket mivel szoktátok fürdetni ha tünetes a bőre, és mival ha rendben van?
Tanácsokat kérnék mert én a fürdető krémet már nagyon utálom.Ha a kicsi fején is van felrakódás(száraz vastag valami,ami nem koszmó)azt mivel kezelitek?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nekünk a Babé nem vált be. Lipikar syndet fürdetőt használunk mindig, ez nagyon bevált, január óta tünetmentes. Hidratálásra a lipikar balzsmot használjuk, én a fejét is be szoktam kenni, két nap alatt eltünteti a felrakódást.
Igaz, elég húzós az ára, de mi mindent kipróbáltunk, amit kapni lehet, és ez volt az egyetlen, ami bevált.
Kérj a patikában mintát, próbáld ki, hátha nektek is beválik.
Még a bőrgyógyász ajánlotta az exxema repairt hogy próbáljuk ki, de már nem váltottam, nem akartam keverni. Esetleg azt is megpróbálhatod.
Mennyi idos a gyermeked?
Feltetlen figyeld meg azt, hogy mikor jonnek elo ezek a kiutesek, es igy tudod gyogyitani is.
Egyenlore a gyogynovenyekkel tudnal segiteni, de mennyi idos?
én linola olajat használok kétnaponta, és fürdetőkrémet.
a bőrét meg olyan krémmel amiben A vitamin meg csukamáj olaj van, és ez most nagyon bejött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!