Normális, hogy a szemfogai még mindig nem jöttek ki? Be sincs duzzadva, nyoma sincs. Kint van 12 foga,2x4 metsző és 4 rágó.
Figyelt kérdés
15 hónapos a lányom.
A szemfogak nem jönnek és mintha a következő rágók készülődnének.
Lehetséges ez? Valakinek volt ilyen sorrend a fogak kibújásánál?
2010. szept. 21. 22:27
1/6 anonim válasza:
lehet igen,a kisörlők és a szemfogak gyakran felcserélődnek.
2/6 anonim válasza:
Az enyémnek 15 hósan még csak 8 foga volt. 18 hó körül jött ki a 4 rágó.
Most 21 hós, de a szemfogak még mindig sehol.
De ez a sorrend általában, mint ahogy nálatok is. A rágók előbb szoktak kijönni, mint a szemfogak. Aztán majd a szemfogak után jönnek a leghátsó rágók.
3/6 anonim válasza:
2.vagyok, bocs, félreolvastalak, hogy a következő rágók jönnek, nem a szemfogak. Már késő van, inkább aludnom kéne...
Természetesen ez sem probléma :)
4/6 anonim válasza:
Igen. A 2 évesemnek ugyanígy jönnek a fogai.
5/6 anonim válasza:
Az én fiam 28 hós és most jött ki a második szemfoga,és hátul is csak 4 rágófoga van.Szerintem ez sok gyereknél így van!
6/6 A kérdező kommentje:
Csak olyan fura volt, hogy a kisőrlők kint, a nagyok is készülni látszanak és a szemfogainak híre sincs, de akkor ezek szerint más is van ezzel így.
Köszönöm a válaszaitokat!
2010. szept. 22. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!