Most nézem egy "ismerősöm" képeit,4,5hós kisfia úgy ül mint a cövek. Ez létezik? Nem tudom, hogy magától-e, vagy felültették.
Figyelt kérdés
az én kisfiam 5hós és ha felültetem akkor ül,el nem dől, de kicsit összegörnyed, így persze nem is erőltetem.
kisfiam van elmaradva, vagy "ismerősöm" kisfia túlfejlett?
2008. dec. 20. 19:53
1/4 anonim 

válasza:

Az ismerősöd kisfia a korán ülő baba, a tiéd egyátalán nincs lemaradva.
Ne aggódj!
2/4 anonim 

válasza:

Addig amíg a babád nem ül szép egyenes háttal,addig ne erőltesd.Az én lányom 7,5 hónapos.Kb 4 hónaposan már ülni akart nem engedtem neki.6 hónaposan már nem tudtam az ülést megfékezni,egyedül még nem ül fől magától,de ülni már gyönyörű egyenes háttal ül,és már nem sok kelle neki és egyedül fől ül.Nem vagytok lemaradva,majd ha már látod hogy nem terhelő neki az ülés,és egyenes hátal ül akkor fel van készülve az ülésre.
3/4 anonim 

válasza:

Szia! Ne aggódj nincs miért. Minden baba más az enyém most hat hónapos ha felültetem akkor még dölöngél. Van hogy meg tudja tartani magát. Az etetőszékében is mindig döölöngél még. Inkább ide oda forgolódik hátáról a hasára.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
boldog karácsonyt
2008. dec. 21. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!