Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kézi orrszívó hatékony, mik...

A kézi orrszívó hatékony, mik a tapasztalatok? érdemes venni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 18:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
Semmit sem ér a kézi, pénzkidobás. A porszívós nálunk bevállt.
2010. szept. 21. 18:28
 2/18 A kérdező kommentje:
Neked milyen márkájú van?
2010. szept. 21. 18:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
nekünk jó, hangtalan és mindig kéznél van, a titok, hogy megfelelő technikát használj: én összefogom, a másik orrlyukat befogom, és a szívandóba hatáozottan beledugom, kiengedem, és kijön a cucc.. remélem érthetően fogalmaztam :)
2010. szept. 21. 18:34
 4/18 A kérdező kommentje:

[link]

Ém ilyet gondoltam venni.

2010. szept. 21. 18:37
 5/18 anonim ***** válasza:
48%

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=k%E9zi+orrsz..

én azt tartom, hogy sokkal jobb a porszívós. Mi vettünk rohadt drágán egy living Lab-ot, csak azért nem dobom ki, hogy ha elutazunk, akkor tudjuk vinni, mert a semminél jobb, de kicsi a szívóereje, sokáig jojóztam vele a gyerek orrában, ő meg persze üvöltött. Aztán meglepődtem ,hogy a porszívós mennyi váladékot tud kiszedni. Ég és Föld a kettő.

2010. szept. 21. 18:38
 6/18 A kérdező kommentje:

[link]

vagy ilyet

2010. szept. 21. 18:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Na, még nem is láttam ,hogy mit lenkeltél be. Gyorsan felejtsd el, csak pénzkidobás. Előző voltam.
2010. szept. 21. 18:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Bármivel piszkálja az orrát, ellenkezik, de orrszívót használnak? Gondold végig, ezt a mondatot. Neki sem vált be, ezért lett porszívós és most eladja a feleslegessé váltat. Egyébként nem gondolom ,hogy feltétlenül dallamos kell, az én gyerekeimet sokkal jobban megnyugtatja, ha azt mondogatom nekik közben, hogy mindjárt vége, nagyon ügyes vagy ,nézd meg mekkora darab jött ki stb.
2010. szept. 21. 18:42
 9/18 anonim ***** válasza:

[link]

Én már a 3. gyerekemnél használom és nagyon szeretem. Nem kell elöl hagyni a porszívót és magaddal is viheted ha szükséges. Jól szív. A kézit felesleges megvenni sztem.

2010. szept. 21. 18:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Neeeee vedd meg a living labot, ha nem akarsz egy jó kis arcüreggyulladást. Mi éppen 2 hete taknyosodtunk be, a férjem még éjjel elment egy kéziért, a szüleink arra esküdtek. Semmit nem ért..

Aztán egész éjjel cikkeket olvastam: reggelre mentem a living labért. No, az éppen orrában lévő taknyot kiszívta, és onnantól kezdve semmit!! Még jó, hogy nem tartottam drágának a porszívós orrszívót, (arianna) és azt is megvettem az elemes mellé.

Amint azt bedugtam, ömlött a takony, és jó mélyről jött fel. Sírt szegénykém, de főleg attól, hogy lefogtam..a porszívó zajától magában semmi baja.

Előtte-utána fluimar tengervizes orrspray.

Szóval: Living labot NEEEEE!!! 13 hetes Babamama

2010. szept. 21. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!