A kézi orrszívó hatékony, mik a tapasztalatok? érdemes venni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=k%E9zi+orrsz..
én azt tartom, hogy sokkal jobb a porszívós. Mi vettünk rohadt drágán egy living Lab-ot, csak azért nem dobom ki, hogy ha elutazunk, akkor tudjuk vinni, mert a semminél jobb, de kicsi a szívóereje, sokáig jojóztam vele a gyerek orrában, ő meg persze üvöltött. Aztán meglepődtem ,hogy a porszívós mennyi váladékot tud kiszedni. Ég és Föld a kettő.
Én már a 3. gyerekemnél használom és nagyon szeretem. Nem kell elöl hagyni a porszívót és magaddal is viheted ha szükséges. Jól szív. A kézit felesleges megvenni sztem.
Neeeee vedd meg a living labot, ha nem akarsz egy jó kis arcüreggyulladást. Mi éppen 2 hete taknyosodtunk be, a férjem még éjjel elment egy kéziért, a szüleink arra esküdtek. Semmit nem ért..
Aztán egész éjjel cikkeket olvastam: reggelre mentem a living labért. No, az éppen orrában lévő taknyot kiszívta, és onnantól kezdve semmit!! Még jó, hogy nem tartottam drágának a porszívós orrszívót, (arianna) és azt is megvettem az elemes mellé.
Amint azt bedugtam, ömlött a takony, és jó mélyről jött fel. Sírt szegénykém, de főleg attól, hogy lefogtam..a porszívó zajától magában semmi baja.
Előtte-utána fluimar tengervizes orrspray.
Szóval: Living labot NEEEEE!!! 13 hetes Babamama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!