Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem szabad "lépegetni"...

Miért nem szabad "lépegetni" a babával? Ti hogy oldjátok meg, ha menni szeretne, de még eldől magától?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Én járattam amikor akarta,persze nem túlzásba,egy egészséges baba gerincének nem teszel ezzel rosszat.Sokakanak megoszlik erről a véleménye,de szerintem kárt nem teszel,ha nem viszed túlzásba.
2010. szept. 21. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
na ezt jól megfogalmazatam:D
2010. szept. 21. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Én az ülést, járást is megmutattam neki, inkább csak előnye származott belőle.

A fejenállást is tanítják, akkor a járást miért ne?

2010. szept. 21. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Nem lépegettem vele, amíg nem tudott önállóan menni. A babának sem jó, és az én törött gerincemnek sem...
2010. szept. 21. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én néha lépegetek vele, pont most van abban a korszakban, a gerincem nem bánja, mert szerencsére jó magas és teljesen kinyújtott gerinccel tudok vele lépegetni.

A nadrágomba csipmaszkodva menetel velem amikor járkálok a konyhában, szóval nem tudom miben lenne ez más, mint amikor ő csinálja ugyanezt a lábamat fogva.

A fejenállásos válaszban is van igazság, én pl a forgást is rávezettem, amikor pokrócba csavarva görgettem.

2010. szept. 21. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!