Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes kisfiam napközben...

3 hetes kisfiam napközben csak a karomban van el, ha lerakom sír. Ez normális ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Elég hasfájós szegényem. Azért lehet rossz neki vízszintesben? Vagy ilyen picik még ennyire igénylik a közelséget? Semmit nem tudok kezdeni, mert egész nap ringatni kell. Még az se elég, ha magam mellé veszem az ágyban, sétálni kell, vagy minimum felülnöm és ringatni.

Érdekes módon viszont eddig éjjel nincs gond vele. Akkor csak eszik és alszik vissza magától.

2010. szept. 21. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze hogy normális. Még nagyon igényli közelségedet, ilyenkor még minden idegen neki, csak az anyukáját ismeri.

Ha fáj a hasa, tedd a karodra hassal lefelé, hogy lógjon a lába és így sétáljatok. Vagy húzogasd a lábait a pocija felé és maszírozd a hasát az óra járásával megegyezően.

2010. szept. 21. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom mikor nappal alszik, lerakod. Tehát nincs egész nap karban:) igen, normális. 3 hetes ujszülött:)
2010. szept. 21. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális.Igen, ebben a korban még elég sokat kell őket ringatni.

Fel a fejjel!Majd alakulnak a dolgok.

Éjjel legalább tudsz pihenni.Nálunk még akkor is ringatás volt reggelig.

2010. szept. 21. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
SOHA nem járkáltam vele. az enyém is állandóan sírt, de eszembe sem jutott járkálni vele. azt hiszem, meg is őrültem volna.
2010. szept. 21. 16:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Épp ott kezdődik a gond, hogy ha elalszik is, lerakom az ágyba, és kb 5 perc után görcsösen forgolódik és sír. Ha fölveszem akkor alszik tovább.
2010. szept. 21. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! A babám 8 hetes és dettó ugyanez a helyzet. Sajnos még nem nőttük ki a hasfájást. Napközbe csak a mellkasomon feküdve alszik el. Ha beteszem a kiságyba, akkor kb. 20 vagy 40 perc múlva visítva ébred, mert beindul a pocija. Most is itt szunyókál rajtam. Már kétszer húzta a görcs a pocakját, de így hamarabb megnyugszik, ha érzi hogy mellettem van, mintha a kiságyban egyedül ébredne. Semmit nem tudok tőle csinálni, de mivel a pocakjára már minden létező praktikát kipróbáltam és egyik sem vált be, akkor legalább ne legyen egyedül mikor kínozzák a hasgörcsök. így az ölemben van szinte egész nap. Nálunk de 10-11 között és du 3-7 között vannak az erősebb görcsölések. Éjszaka alszik ő is este 9től 5ig, ott eszik, maj alszik még egy 2 óra hosszát. Én már azt a bűvös 3 hónapot várom, amikor szegénykémnek megszűnhet a hasfájása. Kitartás! :-)

(babázni maradtunk itthon :-))

2010. szept. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!