Hogy csináljam a forralt vizet?
Figyelt kérdés
Ha felforraltam, csak szobahőmérsékleten hűtsem le, vagy lehet hűtőbe tenni? Milyen hőmérsékletű vizet adhatok a 2 hónapos babának?2008. dec. 20. 13:48
1/3 anonim 

válasza:

szobahőmérsékeltűt adj neki....felforralod majd amibe forraltad azzal együtt hidegvízbe tedd h hamarabb lehüljön...de én ezt untam így babavizeztünk s nem forralgattam
2/3 anonim 

válasza:

Forrald fel aztán tedd bele egy hideg vizes lábosba/persze cumisüvegbe vagy amibe adni akarod.Langyos legyen, a csuklódnál tudod meózni.
3/3 anonim 

válasza:

Szobahőmérsékletű vizet adj neki, hűtöttet ne. De egyébként teljesen felesleges vízzel itatni egy kéthónapost, elég, ha szoptatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!