Cipő kérdés, jó minőségű használt, vagy új olcsó kis cipő?
Melyik a jobb ha veszek egy olcsó de új kis cipőt vagy bizományiba veszek használt de jó minőségű cipőt?
Nézegettem bizományiba és nagyon jó állapotba lehet kapni cipőket 2-3000Ft-ért,ami 10-11000Ft ha újat vennék, amire sajnos nem futja. Ha kis gagyi cipőt veszek újat kínai boltba szintén 2-3000Ft, új viszont lehet nem jó a lábnak.
komolyan ekkora ökörséget tanácsoltok? megáll az eszem. és nyugodtan pontozzatok le. új cipő kell 1 baba lábára, mivel a használtat vki hordta, tehát a saját lábára törte be. és ez olyan mint az ujjlenyomat, mindenkinek más. kapsz 3000-ért deichmannban is cipőt, dei-texet pl, ami jó cipő, hajlékony a talpa, stb.
Cipőben én sem vennék használtat, amiatt, amit az előttem válaszoló írt. Nem amiatt, hogy mert már hordta valaki, nem finnyázok, ki lehet a cipőt is mosni, de az, hogy ki hogy járta ki még azzal a kis lábával is, az nem látszik egy cipőn.
Szerintem a barátnő gyerekénél nem az volt a probléma, hogy új cipőt vett, hanem, hogy olyan cipőt vett, ami tényleg nagyon tartja a lábát, ezért nem erősödnek meg az izmok. De gondolom otthon nem cipőben járna a baba, csak utcán. Ezért nem kell más által bejáratott cipőt venni.
Mivel kint kevesebbet megy ebben a korban az utcán a pici most, hogy jön a hideg is lassan... ezért szerintem a lényeg: a benti cipő a legfontosabb, mert azt hordja a leghosszabb ideig a lábán. Mivel sokat hordja, fontos, hogy szellőzzön a lába, ne legyen merev, ne törje a lábát, ha lehet, legyen bőr. Én ezért szavaznék inkább a használt jó minőségűre inkább, mint a másikra. (az olcsó új cipőt nem akarom leszólni, de legtöbb műanyag, merev, és még erős szaga is van, a pici pedig rágcsálja is még a cipőjét)
Kintre meg hótaposó kell majd lassan, abból lehet olcsóbb, úgysem órákon át sétál benne, úgyis vastag zoknival hordja, nem fog beleizzadni, abban pedig az a lényeg, hogy fűzős legyen, vagy valahogy bokánál szorítható, vagy olyan amiben nem lötyög a lába.
Nekünk is van benti cipőnk.
Egész egyszerűen azért, mert nem csak a szobában járkál a gyerek, hanem kimegy a folyosóra, konyhába és ott hideg a járólap :)
De abban igazat adok, hogy a legjobb mezítláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!