Milyen homeopátiás készítményt adhatok az 5és fél hónapos kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Reggel 38.9 fokos volt a láza, a nurofen szuszpenzió levitte.Volt itt a doktornéni és azt mondta piros a torka, meg folyik az orra is.Zinnat-ot írt fel, de nem szeretném antibiotikummal tömni a cseppemet ezért szeretnék valami kíméletesebb megoldást.Ha valaki jártas a homeopátiában kérem írjon!
Köszi,egy aggódó mama.
2008. dec. 20. 13:34
1/3 anonim válasza:
aj neki antibiotikumot normaflorral....fontos h ne fertőződjön felül ebben a beteges időben..ha nem akarsz nagyobb bajt adj neki, legeglőször nekem is nehéz volt d enme hiába orvosok az orvosok, aztnán majd komolyabb baja lesz....
2/3 anonim válasza:
Én egy Aconit c30 nevű homeopátiás szert kaptam arra az esetre, ha bármi betegsége lenne 5 hós babámnak. Még nem volt beteg,úgyhogy a hatásáról sajnos nem tudok nyilatkozni. Hát igen, én is idegenkednék az antibiotikumtól..
3/3 anonim válasza:
egyet értek az elsővel, mi is pont így jártunk. A homeós bogyót szakképzett természetgyógyász írja fel, nem mindenkinek jó ugyanaz. Nekem van, elmentem homeopata szakorvoshoz, (orvos alapképzettségű és Párizsban tanulta utána a homeopátiát) egy órát beszélgettünk, míg megállapította a gyógyszert. De a babámnak nem mernék adni a saját fejemtől. MAjd elviszem és akkor meglesz minden influenzára, de addig marad az európai orvoslás. Szóval ez nem olyan hogy "a szomszédasszonynak bevált" ha tényleg hatékonyan akarod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!