Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen homeopátiás készítményt...

Milyen homeopátiás készítményt adhatok az 5és fél hónapos kisfiamnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Reggel 38.9 fokos volt a láza, a nurofen szuszpenzió levitte.Volt itt a doktornéni és azt mondta piros a torka, meg folyik az orra is.Zinnat-ot írt fel, de nem szeretném antibiotikummal tömni a cseppemet ezért szeretnék valami kíméletesebb megoldást.Ha valaki jártas a homeopátiában kérem írjon!

Köszi,egy aggódó mama.

2008. dec. 20. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
aj neki antibiotikumot normaflorral....fontos h ne fertőződjön felül ebben a beteges időben..ha nem akarsz nagyobb bajt adj neki, legeglőször nekem is nehéz volt d enme hiába orvosok az orvosok, aztnán majd komolyabb baja lesz....
2008. dec. 20. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egy Aconit c30 nevű homeopátiás szert kaptam arra az esetre, ha bármi betegsége lenne 5 hós babámnak. Még nem volt beteg,úgyhogy a hatásáról sajnos nem tudok nyilatkozni. Hát igen, én is idegenkednék az antibiotikumtól..
2008. dec. 20. 16:14
 3/3 anonim ***** válasza:
egyet értek az elsővel, mi is pont így jártunk. A homeós bogyót szakképzett természetgyógyász írja fel, nem mindenkinek jó ugyanaz. Nekem van, elmentem homeopata szakorvoshoz, (orvos alapképzettségű és Párizsban tanulta utána a homeopátiát) egy órát beszélgettünk, míg megállapította a gyógyszert. De a babámnak nem mernék adni a saját fejemtől. MAjd elviszem és akkor meglesz minden influenzára, de addig marad az európai orvoslás. Szóval ez nem olyan hogy "a szomszédasszonynak bevált" ha tényleg hatékonyan akarod használni.
2008. dec. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!