Reggeli szopi kiváltása? Milyen étel/ital/bébidesszert/ joghurt adható 9 hónapos babának?
Kislányom 9 hónapos lesz, reggel és este még szopizik, de ezeket is szeretném már teljesen kiváltani. Az esti szerintem nem lesz probléma, eddig fél adag tejpépet kapott + cici, gondoltam ezután kap teljes adagot.
Viszont a reggelivel kapcsolatban kicsit tanácstalan vagyok.... Eddig így nézett ki a délelőtt: reggel fél 7kor ébred, cici, kb 1-1,5 óra múlva "reggelitízórai", amivel el van délig. Létezik valami reggeli ital babáknak? Vagy joghurt? Ti mit adtok/adtatok gyerekeiteknek "kora reggel"?
Segítségeteket előre is köszönöm!
1 éves korig reggel és este vagy tápszer vagy anyatej.
Ha már nem akarod szoptatni, adj neki a korának megfelelő (2-es vagy 3-as) tápszert.
Nekem se volt ennyiből világos, hogy mi a baj a tépszerrel.
Tejalapú ital kell neki, ha nem akarsz rendes tejet adni (nem javasolt ebben a korban, erősen allergizálhatja), akkor a tápszer javasolt.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó, hogy a Te babád nem issza meg, mit adsz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!