Van valami tippetek a nyúzott fej ellen?
Nagyon rossz alvó kislányom van, hónapok óta alig alszom. Napközben sajnos ritkán tudok, egyszerűen nem megy sajnos. Viszont nemsokára megyünk esküvőre, és nyilván nem én leszek a lényeg, de sok ember lesz, és ha csak eszembe jut, hogy ilyen fejjel megyek emberek közé elkap a síró görcs. És sajnos a smink sem segít rajta kb semmit. Nem is a karika a baj, hanem ,hogy egész más a szemem alakja, olyan gülü,nem tudom máshogy mondani. Lesz ott is sminkes, de kétlem, hogy tudna velem valamit kezdeni, ami elfedi ezt a förtelmet.
Titeket kérdezlek, hátha van valami anyuka praktika,vagy nagyon bevált smink tipp, amit nem ismerek. Köszönöm
Igen, valami kis masszázsra, arcpakolásra én is gondoltam, köszönöm :)
Sajnos nem igazán tud máshol aludni, egyrészt, mert a nagymama az örömanya, Isten ments, hogy gyűrött legyen,másrészt pedig nagyon nagy cicis a kisasszony , és éjszaka is igenyli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!