Kisvillát műanyagot vagy fémet érdemes venni?
Figyelt kérdés
1 éves a kisfiam , szeretném elkezdeni, hogy ő is próbálkozzon, melyiket ajánljátok?2010. szept. 20. 20:25
1/5 anonim válasza:
Nekünk villában soha nem volt műanyag,azok szerintem elég vacakok... Amíg pici volt,így kezdéshez inkább kanalat adtam neki mindenhez,aztán amikor kicsit jobban ment neki,akkor próbálkozott fém kis villával.
2/5 anonim válasza:
Nekünk első étkészlet műanyag volt, meg is van. :) Vannak "hegyesebb" végű kisvillák is. Nem jók a 3 ágú baromira legömbölyítettek, mert azzal nem tudja felszúrni a tésztát, rizst stb.
Most 15 hónapos, megkapta az első fém étkészletét, kanálból felváltva használja, de a villája még műanyag. Azt kéri :)
3/5 anonim válasza:
Én műanyag villát vettem neki, hegyes végűt, de az első alkalommal, amikor a földhöz vágta, letört az egyik foga. Azóta felnőtt, fém villát kap. Odafigyelek rá nagyon, hogy ne sértse meg magát vele, de nagyon szépen tud vele enni.
4/5 anonim válasza:
Szakemberek a fém evőeszközt a gyermekek fogainak védelmében minél később ajánlják bevezetni. Nekem 2 éves a lányom és a fogorvos még mindig nem ajánlotta. Bár én próbálkoztam vele a kislánynak csak a műanyag kell.
Mi az IKEA-s evőeszközöket használjuk nagyon jók, strapabíróak. Soha egy percig sem rágta őket. A villájával bármilyen ételt felszúrhat vele.
5/5 anonim válasza:
Fém villét vettem neki, mert azzal felis tudja szúri az ételt,és a fogaihoz nem koccan,tehát semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!