Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisvillát műanyagot vagy...

Kisvillát műanyagot vagy fémet érdemes venni?

Figyelt kérdés
1 éves a kisfiam , szeretném elkezdeni, hogy ő is próbálkozzon, melyiket ajánljátok?
2010. szept. 20. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk villában soha nem volt műanyag,azok szerintem elég vacakok... Amíg pici volt,így kezdéshez inkább kanalat adtam neki mindenhez,aztán amikor kicsit jobban ment neki,akkor próbálkozott fém kis villával.
2010. szept. 20. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekünk első étkészlet műanyag volt, meg is van. :) Vannak "hegyesebb" végű kisvillák is. Nem jók a 3 ágú baromira legömbölyítettek, mert azzal nem tudja felszúrni a tésztát, rizst stb.

Most 15 hónapos, megkapta az első fém étkészletét, kanálból felváltva használja, de a villája még műanyag. Azt kéri :)

2010. szept. 20. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Én műanyag villát vettem neki, hegyes végűt, de az első alkalommal, amikor a földhöz vágta, letört az egyik foga. Azóta felnőtt, fém villát kap. Odafigyelek rá nagyon, hogy ne sértse meg magát vele, de nagyon szépen tud vele enni.
2010. szept. 20. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Szakemberek a fém evőeszközt a gyermekek fogainak védelmében minél később ajánlják bevezetni. Nekem 2 éves a lányom és a fogorvos még mindig nem ajánlotta. Bár én próbálkoztam vele a kislánynak csak a műanyag kell.

Mi az IKEA-s evőeszközöket használjuk nagyon jók, strapabíróak. Soha egy percig sem rágta őket. A villájával bármilyen ételt felszúrhat vele.

[link]

2010. szept. 20. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Fém villét vettem neki, mert azzal felis tudja szúri az ételt,és a fogaihoz nem koccan,tehát semmi baja nem lesz.
2010. szept. 20. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!