2 alvassal , 9-10 hónapos babatok napirendje hogy néz ki? Mikor eszik, mikor szopizik?
Reggel 6 és 7 között ébred,ekkor reggelire eszik általában 200 ml tápszert, utána játék, fejlesztés kb 10-ig.
9 körül reggelizek én is, ilyenkor szokott velem enni normál ételt.
10 körül délelőtti alvás, ami általában 1 óra. Ébredés után ebédig játék. Mivel egyedül szépen el szokott lenni, ilyenkor végzem a napi házimunkát, főzést. Ebéd közösen,ha kész a kaja. Utána, ha nincs nagyon meleg, séta, most bent játék.
Délután 15 és 16 között uzsonna, ilyenkor tápszert kap, max 200 ml-t iszik meg belőle. Utána délutáni alvás, ami általában fél óra, vagy 1 óra szokott lenni. Ha délelőtt többet alszik, akkor délután nem szokta igényelni a pihenést.
18 és 18.30 között kezdjük az esti rutint: fürdés és pancsolás, masszírozás, tápszer vacsi 260 ml, altató dal és ringatás alatt elalszik. Beteszem a kiságyba, becsukom a szobája ajtaját, ő pedig reggelig alszik.
Éjjel ritkán szokott kelni, kb heti egyszer. Ha ébred, akkor viszont full szerviz kell neki: pelus csere, valamennyi tápszer vagy víz (a melegben inkább utóbbi), altatás. Az egész max fél óra.
Már 1,5 éves de még emlékszem😁
Reggel 9kor ébredt, cicizett egy kicsit aztán kimentünk reggelizni
11kor cici+alvás
13kor ébredt és ebédelt
15:30körül cici+alvás
16:30-17 ébredés utána uzsira gyümölcs
19 vacsi
19:30 fürdés
19:45-20 meseolvasás, cici és alvás
Jajj azt kifelejtettem, hogy amúgy egész nap cicizhetett ha úgy volt kedve
Csak az altatások és a kelés utáni cici volt fix ezért emeltem ki ezeket
2es voltam
Én is lelettem pontozva
Bár nem értem miért🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!