Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hordozással el lehet rontani...

Hordozással el lehet rontani a babát?

Figyelt kérdés

Nagyon szívesen kipróbálnám a hordozást, kényelmesebbnek tűnik így jönni-menni vele, viszont a babám most jól elvan a babakocsiban, jókat alszik benne, otthon is elnézelődik bárhol, ha lerakom, nem akarom hogy csak rámkötve legyen el ezután. Rá tudnak szokni a babák a hordozásra vagy nem ezen múlik? Bocsánat, ha ez hülye kérdés! :D

2 hónapos baba anyukája

2022. júl. 3. 09:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Igen, rá tudnak szokni. Most tökéletes minden, én nem rondítanėk bele.
2022. júl. 3. 09:57
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
A hordozás nagyon jót tesz a baba idegrendszerének, biztonságban érzi magát hordozva, és gyorsabban fejlődik a ringatás hatására. Ha elkezded hordozni, valószínűleg kérni fogja utána. De hogy ezzel elrontod, azt erősen kétlem.
2022. júl. 3. 10:02
 3/14 anonim ***** válasza:
23%
El. Utána nem lesz el babakocsiban.
2022. júl. 3. 10:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én hordoztam és babakocsiztam is, mindkettőben jól elvolt, de ez szerintem babafüggő.
2022. júl. 3. 10:23
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Mindegyik gyerekem szerette a hordozót, bár túl sokszor nem használtuk, inkább csak kirándulni. De a babakocsival sem volt bajuk. Szóval a kettő nem befolyásolja egymást. Egyikük sem tudott rászokni, és evvel nem lehet elrontani őket.
2022. júl. 3. 10:41
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Kérj esetleg kölcsön valakitől egy kendőt lehet nem fogja szeretni főleg ebben a nagy melegben :) az én babám nem szerette aztán ebbe a forróságban örülök is neki.
2022. júl. 3. 10:43
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanúgy elvan a kocsiban is, és bárhol máshol mint mikor soha nem hordoztam. Néha praktikusabb a hordozó, egyszerűbb vele az élet mint a babakocsival. És nagyon jó érzés is mindamellett ahogy megpihen rajtam a kicsi. Nem romlott el tőle :)
2022. júl. 3. 11:19
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom egyesek honnan veszik hogy ettől felszokik meg hogy nem lesz el babakocsiba. Próbáltátok valaha? Vagy csak durrogtattjátok a hülye rég megcáfolt közhelyeket?

3 hetes korától hordoztam a kisfiam. Babakocsit is használtunk. Ugyan úgy elvolt benne. 10 hónaposan elkezdett járni. Utána már nem is nagyon igényelte. Néha ha nyűgösebb napja volt. 1 éves alig múlt mikor már egyáltalán nem használtuk. Mondjuk a babakocsit se

2022. júl. 3. 11:33
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
Ekkora hülyeséget, hogy nem lesz el babakocsiban. Gondolom ti nem hordoztatok egy percet sem, csak anélkül okoskodtok. Nekünk van mindkettő. Ha csak sétálunk babakocsi, de mi sokat megyünk kirándulni oda mindig csatosba viszem. Néha ha boltba megyünk is sokkal egyszerűbb hordozni. 2 hónaposan kendőt használtam meg, csatost 5 hónaposan kezdtük.
2022. júl. 3. 12:14
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Hordozom és kocsizunk is, mindkettőben jól elvan, nem igényli, hogy állandóan rajtam legyen. Ez egy ostoba tévhit.

Szuper dolog egy jó csatos hordozó (NEM kenguru), mert olyan helyeken is könnyen mozoghatsz vele, ahol a babakocsi nem fér el.

2022. júl. 3. 12:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!