A kisfiam csak a jobb oldalára fordul, a bal oldalt hanyagolja. Normális ez?
Figyelt kérdés
Próbálom a bal oldalra tenni a csörgőjét,de ha nem éri el háton fekve, akkor inkább elkezd nyöszörögni.Hétfőn leszünk 5 hósak.Karba véve,vagy a hordozóban már a törzsét felhúzza,de még hasról egyáltalán nem fordul vissza!2008. dec. 20. 09:17
1/5 anonim válasza:
Az én kisfiam pedig csak balra hajlandó....ő 4 hónapos...
Szerintem próbáld a másik oldalra is fordítani, pár percekre, aztán ahogy erősödik a bal oldala, hátha arra is fog gyakorolni. Valószínűleg a jobb oldala erősebb, azért csinálgatja arra...
Szerintem ne erőltess semmit se, csak segítsd a mozgásban kicsit, aztán majd szépen mindenre rá fog jönni és csinálja magától is (én nem izgatom magam miatta, hogy pl. a fejét nem igazán emelgeti, ha felhúzom őnagyságát, mert hol megcsinálja, aztán hetekig semmi "produkció"..tudja ő, csak nem akarja. Erőltetni meg nem érdemes.) . Tedd sokszor hasra (gondolom, szoktad), hadd erősödjenek az izmai, majd mindennek eljön az ideje (ugyanis a mozgásfejlődés genetikai is...).
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat!Jó babázást,s Kellemes Ünnepeket!:))
2008. dec. 20. 09:41
3/5 anonim válasza:
Az én babám 4 és fél hós. Néhány hete tud a bal oldalára fordulni, most a hét elején kezdte a jobbra fordulást. Arra még kicsit bénácska, de megy neki. :) Ha hason van akkor ügyesen tartja a fejét és már ki is nyomja magát. A popóját próbálja emelgetni, de a forduláshoz még köze sincs. Beszéltem egy gyógytornásszal ,azt mondta, hogy ennyi idős korban ez tökéletes, nem kell többet tudjon. Sztem ne aggódj, majd belejön a Te babád is.
4/5 anonim válasza:
Szia ne aggódj az én fiamnál ugyanez volt, de most már simán forog (5 és fél hónapos). Majd rájon hogyan kell.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!!Boldog babázást,s Kellemes Ünnepeket!
2008. dec. 22. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!