Hogy változtassak a 8 honapos babám étrendjén, hogy ne legyen egyhangú?
Figyelt kérdés
eddig reggel tápszer,tizorai gyümölcs,ebéd fözelék,uzsonna szintén gyümölcs vagy tejpép,este tépszer.uzsonnára vagy tizoraira mi mást lehetne adni?kenyér vajjal,vagy mi?2010. szept. 20. 17:24
1/3 anonim válasza:
8 hónaposan én már bevezettem a glutént, így már ehetett a babám vajas kiflit/kenyeret kis szalámival (csmell sonka). Továbbá ekkor vezettem be a túrót, sajtot, joghurtot is. Így már elég változatossá lehet tenni az étrendjét.
2/3 anonim válasza:
Én kenyeret vajjal majd akkor adok neki, ha reggelire már azt ehet. Nekem az tízórai más. A gyümölcsbe tehetsz gabonapelyheket, én a gyümölcsöt és a pelyheket szoktam variálni. Ma pl nem kapott bele pelyhet, de az ebéd is hamarabb volt.
Én 9 hónaposan adtam először joghurtot, túrót, addig nekem is ezek voltak az uzsonnák, vagy lehet gyümölcsrizst, tejberizst adni, köleskása gyümivel.
3/3 anonim válasza:
szia!
én legújabban főzök vízben búzadarát, majd egy kis gyümölccsel összekeverem. Imádja:)
amúgy a többiek jókat írtak, én azokon kívül még ezt adom.
estefelé néha csipegetek ki neki a kenyér beléből kis körömnyi falatokat, odavan érte.
na, hirtelen ennyi jutott eszembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!