Érdemes lassan másfél éves gyereknek márkás ruhákat venni?
Én már kicsi kora óta veszem neki a márkás ruhát és nem azért hogy villogjak vele.....Párom nagyon ellene volt ezeknek a márkás cuccoknak és ő veszi a legtöbbet. Az az igazság hogy nem igazán találunk ízlésünknek megfelelő olyan ruhát aminek elfogadhatóbb az ára. De nem bánom mert még legalább 1 babát szeretnénk és minden el lesz téve neki.
Az a baj hogy én sokszor nagyon kellemetlenül érzem magam, mert nagyon sok kioktatást kapok arról hogy milyen hülyeséget csinálok ezzel hogy így vásárolok. Ez nekem nagyon rosszul esik, nem is szeretek ilyenekről beszélni, itt is csak azért írtam mert anonim oldal, a pontozás meg nem érdekel....
Amúgy engem soha nem érdekelt ki hol vásárol a babának. Mi is kaptunk kölcsön ruhát és azt is ugyan úgy ráadtam ha tetszett. Sőt vettem már neki 1-2 ruhát használtan is. Szóval nem az rémiszt meg engem, egyszerűen ritkán kapok olyant ami tetszik, ami meg tetszik már majdnem annyiba kerül használtan is mintha vennék egy újat.
Köszönöm! Még egy kérdés ehhez kapcsolódóan:
Hol veszitek a márkás ruhákat és milyen darabra mennyit költetek?
Egy turis anyuka vagyok!
Az én fiaimnak is vannak márkás ruhái. Bár igaz, nem Nike, mert az sportruházat, hanem Mark&Spencer, Next, George, Fila, Umbro. S ezek mind turiból. A Fila széldzsekije a fiamnak kb 300 Ft-ba került, az Umbro melegítője kb 500-ba. A Next pólók darabja 100-200 Ft körül áll meg. Azért írok kb árat, mert kilós boltról beszélek, ahol 1200/kiló a ruha ára. A gyerekek gumicsizmája 700 Ft-ba került.
Egy szezonnyi ruha olyan 10.000-20.000 Ft-ba jöhet ki, de ebben benne van a gyermek új cipője is! Nyáron természetesen olcsóbb, télen egy kicsit drágábbak a ruhák súlyukból adódóan.
Látom azért Mi aki megvesszük a márkás ruhát rendesen le lettünk pontozva.... Na nem tudom ez kit minősít (lehet lepontozni, még csak 12%-ot zuhant az átlagom) Ezért érzem magam mindig hülyén ilyen témánál, mintha rosszabb lennék ez miatt.
Márka boltokba veszek sokat (Adidas, Nike, Puma) Brendonba vannak egész pici mérettől. Scamp cuccokat is nagyon szeretem, Leo-poldi-t, S.Oliver-t stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!