Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 3 hónapja kuszik. Pár...

Babám 3 hónapja kuszik. Pár napja kezdett mászni. De ülni meg csak féloldalasan tus úgy h támasztja magát. Nektek mikor ült stabilan babátok? Mikortól rakhatom ültetve babakocsiba/etetobe?

Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Nekem 9 hónapot töltötte, rá pár napra egyenesedett fel. Előtte egy hónapig ült támaszkodva, mászásból ült ki, egyre laposabb szögből egyre jobban felemelkedett. Én nagyon türelmetlen voltam, de a teljes ültetéssel végül kivártam, amíg megült magától (és milyen jól tettem, nem ezen az egy hónapon múlt). Babakocsiba és etetőszékbe úgy ajánlott tenni, amíg nem ül magától, ha nem derékszöget zár be a háttámla, hanem döntött. Szóval rakhatod a babakocsi sport részébe, csak döntsd le a háttámlát.
2022. jún. 26. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kis fiam 7 hónapos korától egészen 1 eves koráig támaszkodva ült. Pedig mászott, felallt 8 hosan,1 évesen kapaszkodva lepegett. De ülés megfelelt neki támaszkodva valamiért.
2022. jún. 26. 21:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, döntve használom . :) ő is már ácsorog csak ez az ülés megy nehezebben
2022. jún. 27. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!