Másfél hónapos babát másra hagyni?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy ismerősömmel a boltban, aki tudja hogy nemrég szültem, és teljesen megdöbbent, hogy egyedül látott engem. Mondtam hogy a baba apával van míg én vásárolok. Látszott rajta, hogy furcsállja a dolgot.
Tényleg furcsa, hogy az apukájára vagy a nagyira bízom a kisfiam heti egyszer-kétszer, amíg én bevásárolok vagy elmegyek a postára? Max másfél órát szoktam távol lenni két etetés között, és nem bulizni megyek. Viszont nagyon jól esik ennyi kimozdulás.
Ezért rossz anyuka lennék? Ti mikor hagytátok először másra a picit?
2022. jún. 25. 08:00
11/19 anonim válasza:
Én mindenhova magammal vittem, és inkább szerintem ez volt a ciki. Nem miatta, hanem magam miatt, nekem meg a másra hagyást kell gyakorolnom, mert a másfél hónaposnak tök mindegy, ki vigyáz rá egy órát, később meg milyen jó lesz, hogy az egész család tréningezve van erre (baba, apa, mama, anya is).
12/19 anonim válasza:
Jól teszed! Neked is kell ennyi kikapcsolódás!
13/19 anonim válasza:
11
Detto. Már a bölcsitől is rettegek.
14/19 anonim válasza:
Hát én 3-4 hetesen is rá mertem bízni az apukájára, amíg negyed órát lementem a kutyával, hogy friss levegőn legyek. Téli gyerek, így ablakot nyitni sokáig nem mertünk kivinni pláne, de begolyóznu se akaram. Mondjul kicsit megbántam a kutyás dolgot, de nem a baba meg apa miatt, hanem mert a gátsebbel a kutya tempóját kicsit nehéz volt felvenni ;)
15/19 anonim válasza:
Jajj dehogy vagy rossz anya!Nekünk 5 gyerekünk van,a legkisebb most 2 hónapos.Én is el szoktam menni a postára vagy a boltba úgy,hogy az apukájára bízom.Sőt volt olyan is,hogy este én mentem a nagylányunkért az edzésre,mert egész nap nyűgös volt,és mondtam a férjemnek,hogy picit hallgassa már ő a nyöszörgést mert én már nem bírom.Minden rendben volt vele,megértettem,tisztába raktam,és egy órára otthon hagytam őket.Nálunk mondjuk apa is teljes értékű szülő,mindent megcsinál kivéve ugye a szoptatást,de azon kívül tényleg mindent,így fel a merült soha hogy ez baj lenne.Ha nem ilyen lenne a férjem nem is lenne 5 gyerekünk.
16/19 anonim válasza:
Én is azt akartam írni, hogy az apja nem "más". Savanyú a szőlő annak, aki ezt kifogásolja, az ő férje vszleg nem bír el a gyerekükkel egyedül :P
17/19 anonim válasza:
Első vagyok, az a kedvenc, amikor megkérdezik döbbenten, hogy hol vannak a gyerekek, ha az apjukkal vannak, a következő kérdés az, hogy " mi történt, hogy nem dolgozik?!" Mintha nem lehetne otthon vagy másik műszakban vagy szabadnapos/szabadságon😅
18/19 anonim válasza:
3 hetes koráig volt velünk itthon anyukám, vagy a férjem. Már 2 hetesen elmentem a postára, aztán pedig bevásárolni és azóta is minimum heti egyszer. Két héttel szülés után elmentem orvoshoz egy kontrollra a gátsebemmel. Fejtem le tejet és egy etetést így anyukám megoldott itthon, amíg én elmentem pár órára. Most 4 hetes a babánk, múlthéten fogorvosnál is voltam, amíg apuka maradt itthon egy etetésre (kb. 3 órára).
19/19 anonim válasza:
Megtörtént eset: egy 3,5 éves kislány anyukájával találkoztam úgy, hogy a kisfiam (akkor 1,5 éves) az apjával volt. Másik anyuka: "és akkor egyedül van a picikée????" Mire én: "nem, az apjával van." Mint kiderült, azért döbbent meg (és talán ítélt is el?), mert az ő gyereke még akkor, 3,5 évesen se bírt ki nélküle félóránál többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!