Hol vettetek 21-es gumicsizmát kislánynak?
Figyelt kérdés
Kislányomnak egy hónapja keresek egy gumicsizmát, de a méretében egyszerűen nincsen. Nekem még a kicsit használt is megfelelne, ha valakinek van esetleg kérlek írjon.2010. szept. 20. 10:16
1/7 anonim válasza:
Szia!Van a közeletekben Brendon?Igaz,kisfiúnak vettem,de kislányos mintájúból is volt bőven,nem horror áron. (2300 Ft volt)
Ezt megelőzően kb. 10 cipőboltban,kínai üzletben és tudomisén hol nem jártam kis méretű (22-es)csizma után kutatva...végül ott találtam,ahol nem is gondoltam volna,a Brendonban!Neten is utánanézhetsz!
2/7 anonim válasza:
Gyorsan megnéztem neked,már 20-as mérettől van 3 féle lányka gumicsizma a Brendonban.
3/7 anonim válasza:
Én a Brendonban vettem 2400ért.Illetve volt pontom,úgyhogy vagy 1900-ért.20-ast vettem és nem lányosat,mert épp nem volt raktáron,nekem meg gyorsan kellett.
4/7 anonim válasza:
Szia!Én a napokban vettem a Deichmann-ba 1900Ft-ért fiusat de volt csajos is.
5/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm mindenkinek a választ, de sem a Brendonban, sem a Deichman-ban nem volt és előreláthatólag nem is hoznak, úgyhogy én már mindent végigjártam.
2010. szept. 22. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!