Etetőszéket mi alapján érdemes vásárolni? Nektek melyik típus vált be?
Szia!
Nekem csak az volt fontos,hogy könnyen tisztítható legyen,így az Ikea-s műanyag etetőszéket vettük meg,tálcával.
Mi is Prima Pappa-t vettünk, mint az 1. válaszoló, szintén használtan, a teszveszen. :)
Nekünk fontos szempont volt, hogy fel ne boruljon, ki ne essen a gyerkőc, még ha nem is olyan ugribugri. Ez egy stabil, jó fajta biztonsági öves etetőszék, nagyon szeretjük. Babám is szereti, vígan ül bele, és csak ott eszik. :)
én ilyet vettem, igaz vaterán 17.000- ért, 1 évet használt, nagyon szép állapotban volt, mi is már 1,5 éve használjuk, és mintha új lenne!
Az asztalhoz oda tudom tolni a magasságát az asztalhoz tudom állítani, 2 tálcája van, így ha a reggelit nem mosom el délig, akkor is van tiszta tálca előtte:)
egy kézzel fektethető, tálca is több fokozatban rátolható a gyerekre, 5 pontos biztonsági öve, ès amit szeretek benne huzata levehető gépben mosható, nem az a merev műanyag, a lába között van kiesés gátló, így ha nagyon mozgolódott kicsiként, akkor sem esett ki, most meg már saját maga ha éhes oda húzza az asztalhoz bele ül ha éhes, ha a felső tálcát kiveszem rajzolhat festhet gyurmázhat benne!
Mi kaptuk de annyira nem volt praktikus az elején nem szerettem inkább 1 éves kor után ajánlanám ezt a fajtát.
sajnos nem voolt választási lehetőségem.
De a mostani gyerkőcnek tuti nem vennék ilyet inkább dönthetőset meg állíthatósat akár használtan is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!