Melyik pelenkát használjátok?
Én írtam h pampers premium care.
Erre valaki lepontoz. Miért?? Milyen lelkület kell ehhez?
A kérdező tapasztalatot velemenyt várt, mindenki azt adott.
Ha nem tetszik amit írtam, tessék megcáfolni, hogy a pampers egy vacak, mindig kifolyik meg amúgy is pöttyös lesz a gyerek segge benne, stb.
De miért baj az, ha nekem más vált be, mint neki?
Mikor én néztem a válaszokat, minden le volt pontozva, kivéve aki a liberot írta.
Nem is értem miért lett bárki válasza nem hasznosként megjelölve, ugyanis mindenki elmondta a tapasztalatát.
Pl. nekünk a pempers nem vált be, mert sosem tartotta bent a kakit, de! ettől a válaszadó véleménye még ugyanúgy hasznos, mert nekik meg pont az volt jó.
Lényegében kérdező látod mennyire megoszlik, hogy kinek mi a megfelelő. Ki kell próbálgatni, hogy pont nektek melyik lesz az igazi.
Ennek a pontozásnak amúgysincs semmi értelme, mert lehet van olyan, aki meglátja egy jó válasznál, hogy húú 0 %, akkor biztos hülyeség, csak mert 3-4 nagyokos lepontozta, akik egyetértenek vele, ők meg nem pontozták, aztán nem fogadja meg azt a tanácsot.
Múltkor is írtam valamit, erre valaki odaböfögött, hogy az neki nem vált be, és le is pontozott :D Attól, hogy valakinek valami nem vált be, nem kell elvenni más kedvét, mert lehet neki meg beválna. De mindegy.
amúgy ez a pontozás tényleg hülyeség, már régen nem a válasz hasznosságát vagy valóságtartalmát jelenti, hanem az elv vagy vélemény népszerűségét. rengeteg kérdésnél egyértelműen van egy jó válasz, ami le van és van a hülyeség és a félreinformálás ami pedig fel van pontozva. gyakori pl. a pénzbeli ellátások kérdésnél vagy amikor a tápszeres anyuka kérdez valamit és a szoptatáspártiak nekimennek azzal, hogy de szoptass akkor is…
én régóta nem foglalkozok vele, úgyse számít sehol. és nem is oviban vagy suliban vagyunk, senki se fogja kiállítani a bizit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!