Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 5 hónapos 8 napos,se...

Ana2022 kérdése:

Kislányom 5 hónapos 8 napos,se oldalra se hasra,hátra nem akar forogni,ha hason van inkább kinyújtott kézzel és nem sokáig,inkább temeti a kis fejét😞hasaltatom,forgatom,de a hátát inkább befeszíti😞aktív baba háton, rugdos,fog sikerülni?😞

Figyelt kérdés

2022. jún. 19. 17:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, adott. Tornázunk, most legutóbb, hogy forgassam sokat és próbáljam oldalt támasztani+sok hasalás. De nem akarja😞temeti a fejét előre mindig. Sírásig csináljuk már. De annyira sajnálom akkor és inkább abbahagyom😞
2022. jún. 19. 21:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa. A miénk is ugyabígy sírt,de ettől még csináltuk. Beállt a háta még szép hogy sír. A csontkovács után én is legszívesebben sírnék. Most már hogy nem feszes a hátanem sír.
2022. jún. 19. 21:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted sikerülni fog sok tornával és hasalással?
2022. jún. 20. 06:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Nézd nem árt ezt csinálni továbbra is sírás ide vagy oda,mellette persze menjetek el az orvos által ajánlott szakemberhez is. Biztos ami biztos.
2022. jún. 20. 12:47
 15/15 A kérdező kommentje:
Ma voltunk a gyermekorvosnál kaptunk beutalót fejlődés neurológiára. Feszes a hátizma, továbbra is sok hasalás forgatás addig. Tudom hogy muszáj. Remélem sikerülni fog. Az a baj lelkileg engem is megvisel már 😞
2022. jún. 20. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!