6 hetes kislányom súlya normális?
Kislányom 6 hetes, most 4100 gramm
3 kg volt, mikor megszületett
Az evése 4 napja katasztrófa,sajnos tápszeres az elejétől fogva (e.ü okok miatt)
Az elejétől fogva rosszul eszik,volt olyan,hogy a 30 ml tápszert 1 óra alatt itta meg
Iszik pár kortyot,majd elutasítja a tápszert,ha rajta múlna 30 ml enne evésenként...és akkor sem jobb a helyzet,a pl.4 órát kivárom,mintha soha nem lenne éhes
Ez a 3.fajta tápszer,amit kiprobáltunk,Beba ha sensiduot kap jelenleg
Elötte volt a Milumil komfort 1,ez elött meg a Milumil prosyneo
Nagyon szorulásos baba,nehezen jön a kaki még igy is,hogy pont erre kapta ezt a tápszert(sensiduo)
Félek,mert a napi mennyiséget amit meg kellene innia,nem éri el
Ugy kell beleerőszakolnom a 60 ml tápszert...dokinő azt mondja normális,ha nem eszik,de a minimumot sem akarja elfogyasztani
Ha alvás után adom a tápszert,belealszik az evésbe,vagy orditva sírni kezd
Kiprobáltam,hogy cumifejet cseréltem,de ugy sem jobb a helyzet
2.baba,teljesen tanácstalan vagyok most,és félek,hogy valami baja van
Most kellene növekedési ugrásnak lennie,kislányom meg sztrájkol...
Lehetséges nem izlik neki a tápszer? Azért iszik keveset?
Van még olyan tápszer,ami kimondottan kaki gondokra van? Amitől könnyebben tud kakilni?
Kérek segítsetek,adjatok ötletet,mert tényleg tanácstalan vagyok
Hétfőn viszem fel Doktornőhöz
Az hogy mennyit eszik, meg milyen habitussal azt te látodés sajnos ehhez semmilyen tippem sincs. De a születési súlyához viszonyított mostani súlya tökéletesen megfelel a kortársainak, nincs elmaradva,emiatt nem kell aggódnod. Ezt az úgy nevezett percentilis táblázatban te is bármikor leellenőrizheted.
Megkeresed alul az életkorát, és aztán megnézed hogy az alsó és a felső vonal között legyen abban az oszlopban a súlya, és akkor az normális. A gyerekorvosok is ezt használják
Több orvossal beszélj inkább, de ne a neten ismeretlenektől kérj segítséget, mert itt sok ember olyanokat tud mondani h ajaj😅 ...
Tisztelet a kivételnek.
Egyébként persze,h lehet h nem izlik szegénykémnek,miért ne lehetne?
Vigyázz rá kis cukira,és nagyon durván ne erőltesd azért.
Minden jót:)
Tökéletes.
Enyém ennyi idősen 4200 volt, de eleve 3300 volt amikor született.
Kiprobáljuk a Linex cseppet,köszönjük
Remélem lesz tápszercsere,mert ez igy nem jó
Elkezd enni,iszik pár kortyot,és kezdődik a sirás,belepirosodik,húzgálja a lábát,ökölben a keze,közben jön a puki is,akkor még jobban sír
Majd újra enni kezd,és megint jön a sírás,lábhúzgálás,puki...és ez igy megy addig,mig meg nem issza a 60-90ml-t
Valamikor már inkább meg sem issza a tápszert,elfárad a sirásban
Kaki 2-3 naponta van,de ha kakil is sír,bepirosodik a feje
Már tényleg nem tudom melyik tápszer lenne jó,dokitól függ tudom,hogy mit ir fel..de néha ugy érzem,aki van doki,mintha vak vezet világtalant
Nem preciz,félvállon vesz mindent
Kb olyan,hogy lesz@rja a babákat
Nekünk ez a Töpfer vált be most. Előtte Aptamil volt. Nem tudom,hogy doki mondta-e,de ne egyből válts tápszert,hanem fokozatosan. Az is sokban befolyásolhatja az emésztését. Plusz tea is jöhet.
6-os voltam.
Szia! Igaz a mi babánk még csak 1 hónapos és a etetéssel nincs gond de a kakálással nagyon is.
Espumisan 40 mg/ml csepp meg az édes kömény tea vált be plusz forralt víz.Bocs ha nem hasznos a válasz !
Ja és a pocak maszirozás ,láb tornáztatás.
Húgyuti fertőzése volt a babámnak,azért nem evett
8 napig voltunk a kórházban,kegyetlen volt
Majdnem kiszáradt,kapott infuziót is
Antibiotikumot is
Teljesen elutasította a tápszert
Már 4 hónapos a kis drága, 7 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!