Normális,hogy csak hason hajlandó aludni?
Sziasztok
Kérek adjatok tanácsot
Kislányom születése óta csak hason tud elaludni
Ha oldalára rakom,5perc után felébred,ha ott szobrozok mellette sem tud mélyen elaludni,ki van támasztva a hátánál,a pocijánál,ugy sem jó,izeg,mozog,sír,fészkelődik
Ha nem támasztom ki,ugy sem
Ha hanyatt rakom,ugy sem jó neki,akkor sem alszik
Már teljesen kivagyok,mit rontottam el?
2.baba,nagyfejtörést okoz
Védőnő,és a doki is azzal jön,hogy probálgassam...hát hogy?
Volt,hogy egész nap szinte ott álltam a kiságy mellett,és nem aludt 14 óra alatt,csak 20 percet,estére meg kb. ugy sirt,visitott a kialvatlanságtól,hogy fájdalmas volt hallgatni,aznap este 3 órámba telt mire el tudtam altatni
Kérlek segítsetek,mi tévő legyek?
Fog ez változni?
Van légzésfigyelőnk
Azért állok ott,hogy hátha megszokná az oldalt alvást,de ugy látom veszett ügy
Jött ugye a védőnő,pont aludt a kislányom...meglátta hogy alszik,kikapta,majd átfordította hanyatt...mondja na igy kell aludnia,mert hason káros
Káros a tüdőnek,csipőnek,gerincnek,az arca lapos lesz stb
A mozgására is hatással lesz
Másnap mentünk dokinőhöz,szintén ugyan ezt mondta
Ez volt egy hete,azóta probálgatom,de nem megy
Nekem pont a védőnő ajánlotta hogy hason aludjon mert úgy jobban alszanak a babák.
Ne pörögj ezen, a védőnőd meg egy tapló. Mit képzel magáról hogy az alvó gyerekedet nekiáll fordítgatni??
Hagyd azt a szegény gyereket, hadd aludjon úgy ahogy neki kényelmes. Lapos lesz az arca, órási 😅😅 Ha meg hanyatt aludna akkor meg a feje lenne lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!