Melyik nevet adnátok ezek közül?
Lázár a vezetéknév.
Emília, Noémi, Panna, Mira, Aliza, Andrea, Hella
Lázár Andrea!
Hát ha össze jönne végre a pici amit már nagyon várunk és ha kislány lesz akkor Horváth Izabella lesz.
Lázár Emília - szép, de nagyon gyakori lett, persze ez nem mindenkit zavar. Adnám.
Lázár Noémi - Szépen cseng, különösen nem kedvencem, de abszolút vállalható.
Lázár Panna - A Panna egy nagyon gyerekes becenév ami önállósult, biztos nem adnám.
Lázár Mira - Számomra nem cseng szépen, szerintem a két "r" és a rövidsége miatt, emellett divatnév lett. Nem adnám.
Lázár Aliza - A két z miatt furcsán hangzik, pedig szerintem szép név az Aliza. De emiatt nem cseng szépen, nem adnám.
Lázár Andrea - A két r megint kicsit keménnyé teszi a nevet, emellett személyes tapasztalat, mivel én Andrea vagyok, hogy minden bemutatkozásnál azt mondják, hogy áá Andrea ismertem egy Andit, de őt utáltam. Mindig. Emiatt elfogult vagyok, nem is tetszik a nevem, nem adnám.
Lázár Hella - that's a hella weird name. Hella míg szépen cseng, mégis csak az északi mitológia halál istene, illetve nekem a fenti mondat jut eszembe, a "hell of a" szleng változata. Nem adnám.
Esetleg az Ella? Lázár Ella. Nekem szépen cseng.
Emília, Noémi, Mira, Aliza tetszenek.
Holtversebyek vannak
legjobban tetszenek: Emília (Mia,Lia becézésekkel pl),Aliza (Liza,Lizus becézésekkel)
2.legjobban: Noémi (Nomi, Nona, Mimi, Émi, Noja, Nojó becézésekkel pől) , Mira (Mici, Miri, de méginkább nem becézném)
#13 Sok szerencsét a picihez!
Köszönöm a válaszokat és az ajánlásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!