Milyen gyümölcsöt kaphat egy három hónapos kisbaba?
Tudod,nem a félévig csak anyatejet neki az "új divat",hanem az,h adjunk neki mást is a tej mellett.Nagyon kezdetleges egy bébi immunrendszere,meg emésztő rendszere,és az anyatej mindennél jobb.Szerintem,ha nőtt a táplálkozásigénye akkor szoptasd gyakrabban.Ráér még megszeretni más ételeket.(De ez az én véleményem és nem feltétlenül kell egyetérteni velem.)
Itt találsz egy kis útmutatót a hogyanról:
Én úgy tudom, az alma az első, amit adni lehet neki, a banán az utolsó 2 éves kora után.
Ne adj neki magos gyümit-málnát pl.
De én is úgy gondolom,h ogy 3 hónaposan még bőven elég neki az anyatej-ha van elég:-)Bár manapság már a foga is hamar kijön, akár 4 hónaposan is, akkor meg már lehet neki adni mást is.
szia
szerintem is felesleges még 3 hónaposan gyümölcsöt adni, főleg most amikor nincs is igazán jó gyümölcs, szerintem várj vele
A második válaszra irnám:
Az érett banán tápláló első étel lehet, amit a legtöbb baba szeret sima állaga miatt. Ritkán okoz allergiás reakciót. Törjünk össze egy kis adagot villával és tegyünk belőle egy kicsit az etetőszék tálcájára, és hagyjuk, hogy maga egye meg! Esetleg segíthetünk neki kiskanállal, ha úgy tűnik, segítségre van szüksége ( és nem tiltakozik ellene), de ne akarjuk teljesen elvégezni azt, ami az ő feladata. Ha kiköpi, vagy nem érdeklődik iránta, valószínűleg még nem egészen érett arra, hogy mást is egyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!