Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen Fisher Price-os játéka...

Milyen Fisher Price-os játéka van gyermekednek? Fiú vagy lány? Mennyi idős? Mennyi idősen kapta, tetszett neki?

Figyelt kérdés
bocsi a sok kérdésért, játék vásárlás előtt állunk.
2010. szept. 19. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
volt egy formabedobója,nem szerette,kapott egy tanuló kutyust.hát kb havonta egyszer játszik vele.van egy dömpere,azt szereti,lebillenti a felpakolt kockákat.Megjegyzem,van fa formabedobósa azt imádja.a dömper meg akár lehetne sima dömper is.a tanulókutyus helyett meg a könyvet szereti,és a Halász J dvdt-t,igy együtt éneklünk.Nem veszek ilyen méregdrága játékot amikor az olcsó és más márkájú játékok ugyanazt a célt szolgálják,é még szeretik is őket.
2010. szept. 19. 12:18
 12/16 A kérdező kommentje:
11:40-es válaszolótól kérdezném, hol találok ilyen golyópályát?
2010. szept. 19. 12:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Tanuló szék, tanuló asztal, kutya, robot, állatos vonat, állatos hajó, cirkusz vonat amin forognak mozognak a kockák, babàját bútorokkal, telefon, rezgő malac de ezek a nagyon tuti játékok, 1,5 éves és még lekötik!

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. szept. 19. 12:44
 14/16 anonim ***** válasza:
11:40-es vagyok, mi kulfoldon elunk (Anglia) es en ebay-en vettem hasznaltan. Nem postazta az illeto mert nagyon nagy, el kellett mennem utanna autoval.
2010. szept. 19. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:

2 évesemnek egyetlen Fisher játéka van.

A Sütifaló.

Az első szülinapjára kapta, kb. egy hétig érdekelte, de a formákat még nem tudta belerakni csak a tetején. Azóta úgy játszik vele, hogy ha néha a kezébe kerül akkor földhöz vágja.

2010. szept. 19. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Játékot szeretnél venni? Ezt vallom: a legegyszerűbb játék a legjobb játék. Nemhiába a kisfiam (10 hónapos) kedvenc játéka a másfél literes vizesflakon, amibe kis golyókat tettünk, hogy csörögjön, majd jól lezártuk (pedig ezen kívül vannak "rendes" játékai is,amiket kaptunk). A nagyobb gyereknek is legjobb választás pl. az építőkocka, vagy a formabedobó. Egy gyermeknek az a legfontosabb, hogy fejlődjön a fantáziája, és ezt nem én találtam ki, hanem a "nagyok" mondják: Vekerdy Tamás, Ranschburg Jenő stb.
2010. szept. 19. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!