Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet az oka annak, hogy 7...

Mi lehet az oka annak, hogy 7 hónapos babám pár napja az eddigi adagjának kb. a harmadát eszi meg?

Figyelt kérdés
Talán az, hogy két hete fogzik,és kapott panadolt is?
2010. szept. 19. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az is, de az időjárás is befolyásolhat.
2010. szept. 19. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:

A babák ugyanolyanok, mint a felnőttek, csak kicsiben.

Mi sem mindennpa ugyanakkor és ugyanannyit eszünk. Lehet a fronttól, akár fájhat a pocija, ahogy írtad a fogzást, az még kellemetlenebb, amikor lüktet az ínye, mi meg csak kanalazzuk a szájába a kaját, a kanál felsérti az ínyt. Folyadékot igyon, az a lényeg. Erőltetni nem szabad, mert megundorodik az ételtől, rosszabb esetben visszahányja.

2010. szept. 19. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
A torka is fájhat
2010. szept. 19. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Lányomnak egyszerre jött 4 foga. márciustól júliusig jöttek ki.... ezalatt szilárd táplálékot 15%-ban fogadott el. A tápszer tartotta életben. Semmit nem bírt a szájába tenni, kanalazva etetni nem lehetett. Ha meglátta az ételt már sírt és mondta hogy NEEEEE és bebújt a párna alá.......
2010. szept. 21. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Én gyerkőcöm sem evett szinte egész nyáron, én a melegnek/fogzásnak tudtam be, csak szopizni volt hajlandó, és egy kis bébiételt enni, az én főztömtől elfordult. Aztán kibújt az első foga -10 hónapos elmúlt - és visszajött az étvágya, azóta 1 éves múlt, 5 foga van, étvágya hatalmas, bármit megeszik, főként az én főztömet :D Végre...
2010. szept. 21. 15:11
 6/8 anonim ***** válasza:
2 hónapos kisfiam sem hajlandó enni valószinű az idő változások miatt van olyan nap hogy egy evésre meg eszik 150milit aztán meg 90milit is nehezen az orvos az időre foglya ha jól érzi magát akkor ne idegeskedj:)
2010. szept. 21. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 10 hónapos a kisfiam ugyanez a szitu!! Eddig megevett mindent amit mi eszünk darabosat ő neki már 8 foga van valoszinü hogy jön neki a rágófogai és ezért nem eszik mert a pépeset meg megeszi!!
2010. szept. 21. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
nálunk hasonló, mióta jönnek a kisfiam szemfogai, ráadásul mind a 4 egyszerre. de már bizakodó vagyok, mert már mind ki van fehéredve. :)
2010. szept. 21. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!