Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket ajanlanatok?

Melyiket ajanlanatok?

Figyelt kérdés

Tommee Tippee,vagy Avent?

16evvel ezelott a lanyomnak Avent markaju cumisuvegeket hasznaltam. Nagyon nem vagyok kepben mar ezekkel a mai dolgokkal. 😅😬 Tobb ismerosom ajanlotta a Tommee Tippee-t. Velemenyeket kernek szepen!

2022. jún. 7. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
Mi Lansinoht használtuk (nálam még mindig favorit) , meg volt újszülött Tommy is, nem volt panaszunk. Bár csak nagyon ritkán, alkalomadtán használtuk, főleg csak cici volt.
2022. jún. 7. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Még egy szavazat a MAM-ra.

Az én fiaim is csak ezt fogadták el üvegből és cumiból is. Pedig minden márkát kipróbáltam. Megfelelő fejjel nem lesz probléma.

2022. jún. 7. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Mi is Lansinoh-t használtunk. Nem zavart be a szoptatasba (ha ez szempont). Egyebkent a Lansinoh fejek kompatibilisek a MAM üvegekkel.
2022. jún. 8. 00:24
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Aventet használtam első gyereknél is, és most a másodikkal is. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Mam-osat is használunk mellette, avval sincs semmi baj. Sőt, amikor pár hónapos volt is olyant vettem neki. Szerintem Avent és Mam jó.
2022. jún. 8. 09:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi is MAM-os cumisüvegeket vettünk, sokat nem használtuk, mivel anyatejes lett és szoptattam, csak 1-2 napig próbàltam őket, amíg pihent a mellem, viszont akkor ügyesen ivott belőle. Viszont a MAM-os cumikat használja mai napig alváshoz, jól bevált.
2022. jún. 8. 11:15
 16/16 anonim ***** válasza:
+1 a MAM-ra. Tommee Tippee is van, de a MAM-osat szereti. :)
2022. jún. 8. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!