Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az újszülötteket és a legkiseb...

Az újszülötteket és a legkisebbeket hová lehet tenni az autóban és milyen típusú gyerekülésbe, hogy van ez? Ha sétálunk, már velük is használható a kenguru?

Figyelt kérdés
2008. jan. 1. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
A nagyon piciket bébihordozóba kell vinni az autóba, és én mindig jobb szerettem hátulra középre bekötni menetiránnyal megegyezően. Sétára meg a legjobb a babakocsi a legkisebbeknek, bár ha csak a " boltba ugrasz le " nyugisan beteheted kenguruba is , de hosszabb időre ne használd, nem igazán kényelmes a babának. És még nagyon klassz a babahordozó kendő a Kismama újságban meg is rendelheted.
2008. jan. 1. 19:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Már a legkisebb babát is lehet autóban szállítan olyan bébihordozóban, amit az autóban is lehet rögzíteni. Amíg nagyon pici, használj szűkítőt, hogy ne billegjen a buksija. Nekem mondjuk nincs saját kocsim, anyukám szokott néha fuvarozni minket, ezért ott hátul van az ülés és én is a baba mellett ülök. Ha te vezetsz, szerintem jobb ha melletted van, de csak akkor, ha elöl nincs légzsák, különben nem szabad. Sétálni babakocsiban vidd, ha csak levegőzésről van szó - mondjuk ebben a hóban elég nehéz tolni -, de ha ügyeket intézel vagy vásárolni mentek, praktikusabb a kenguru, mert sok helyre nem könnyű bejutni a babakocsival, meg amúgy is szabadabban mozogsz így. Viszont 2-3 hónapos kor előtt nem szabad használni, mert gerincferdülést okoz. Nekem 2 hónapos a fiam és imádja a kengurut, mert így tud nézelődni, főleg a boltban, ahol sok színes mindenféle van. De a babakocsiban meg jókat alszik. A hordozókendőben vihetsz újszülöttet is, de egy sima kenguru olcsóbb (nem a hiper-márkásra gondolok),és könnyebb is felvenni.
2008. jan. 1. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!