Levisztek ma a babátokat? Nagyon szeles idő van
Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 12:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem ma nem jó ötlet kivinni.Én felöltöztetem és kinyitom az ablakot.
2/5 anonim válasza:
Kizárt, ez az idő nem sétálásra való, nekem azt mondta anno a védőnő, hogy ha nagyon esik vagy nagy szél van, ne menjünk, most mindkettő van, szerintem nem jó kivinni ilyen időben.
3/5 anonim válasza:
Az én kisfiam 9 hónapos és én le szeretném vinni 30-45 percre, ha eláll az eső. Csak jól fel kell öltöztetni.
4/5 anonim válasza:
Kiraktam az erkélyre a kislányt, de 5 perc múlva be is hoztam, mert sírt nagyon. Utálatos ez a szél, még nekem is, nemhogy neki.
5/5 anonim válasza:
Mi is az erkélyen voltunk nem annyit mint szoktunk lenni de egy 15 percet voltunk kint. mondjuk itt nem fúj a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!