Mi a véleményetek róla?Pozitiv és negativ dolgok is érdekelnének!
2010. szept. 18. 16:24
1/10 anonim válasza:
Nálunk az összes ismerős és rokonság ilyet vett, szerintem nagyon jó. Jóval olcsóbb, mint a márkásabb hiper-szuper etetőszékek, és a célnak tökéletesen megfelel.
2010. szept. 18. 16:38
2/10 anonim válasza:
Nekünk nem ilyen van, de jónak tűnik, könnyen tisztíthatónak. Viszont nincs asztalkája és lábtartója. Ha ez nem jelent Neked gondot, akkor tökéletes :)
2010. szept. 18. 16:40
3/10 anonim válasza:
Asztalka van hozzá! (Külön lehet megvenni, 2 vagy 3 ezer forint, ha jól emlékszem.)
2010. szept. 18. 16:46
4/10 anonim válasza:
A kis unokatesónál van ilyen, és abban etetem, ha ott vagyunk. Nagyon jó, kicsi helyet foglal el, és könnyen szétszethető. Én kaptam ajándékba egy hiper-szuper Chicco etetőszéket, de azt kevésbé szeretem, mert nagy helyet foglal el, és a 8 hónapos babámnak még mindig magasan van a tálca. Ha nem lenne, biztos ezt az ikeásat venném, mert ez sokkal kényelmesebb neki, kicsi babáknak is jó. Könnyű letakarítani is. És olcsó, 4500 Ft (tálcával együtt).
2010. szept. 18. 16:46
5/10 anonim válasza:
mi is ilyet fogunk majd venni, bár majd csak később, mert még csak most fogok szüli, októberben:)
De az öcsémnek ilyen volt, anya nagyon szerette, mert könnyen az asztal mellé tolható, nagyon könnyen tisztítható és jó az ára is:)
Vigyáztam egy kislányra, akinek szintén hiper-szuper etetőszéke volt, párnázott meg minden, hát baromi szenvedés volt tisztítgatni a hajlatokba szorult kaját.
2010. szept. 18. 17:18
6/10 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is ilyen van itthon,és mamáéknál is,vettünk hozzá tálcát is,tökéletes volt:)
Pár hete nem használja a kisfiam,azóta eszik a nagy asztalnál,széken ülve,most 22 hónapos.
2010. szept. 18. 19:55
7/10 anonim válasza:
Tök jó kis szék: nekünk ilyen van, könnyen tisztítható, és nem borul fel, mi is vettünk hozzá 1000Ft-ért tálcát.
2010. szept. 18. 20:44
8/10 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van, könnyen tisztítható, én teljesen meg vagyok vele elégedve
2010. szept. 18. 20:50
9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Mi is emellett döntöttünk,már a kisfiam fel is avatta,és nagyon tetszik neki,és kényelmes is neki,illetve tényleg nagyon jól tisztitható,ami ugye nem utolsó hátrány!:)
2010. szept. 19. 10:25
10/10 anonim válasza:
nekünk is ilyen van, semmi gondom nincs vele, tök jó szerintem
egyre azonban figyelj, ha örökmozgó a babád, ne hagyd benne felügyelet nélkül, mert a biztonsági öve nem sokat ér, az enyém simán ki tud mászni belőle
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!