Megfázott a két hetes babám, vagy ez természetes? Aggódom nagyon!
szia!
amíg nincs láza, addig nem feltétlenül kell orvoshoz vinni. Használj porszívó orrszívót, az kiszedi a trutyit. Ha szoptatsz cseppents az orrába pár csepp anyatejet, az fellazítja neki, ha nem jön ki. Viszont ha nem javul, nem oldódik neki, és ha szopizás közben sem nagyon tud levegőt venni akkor kérd ki az orvosod tanácsát, de nekem amikor náthás volt a picur akkor csak azt mondta a dokim, hogy szivassam az orrát, és cseppentsek neki.
szia! nincs a világon semmi baja!!
nagyon is jó a zöldes trutyi, mert az azt jelenti, hogy a kis nózija remekül összegyűjti a port, a légjárataiba nem való dolgokat. az első pár hétben ez természetes.
én is bepánikoltam ettől, aztán olvastam róla egy babás újságban.
amíg nem zavarja a légzésben, nem szörcsög és nem válik folyósság a fikuci, nem kell tenned semmit. általában egy kis hapcival megszabadulnak tőle, de max. egy csepp anyatejcsi tényleg fellazítja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!