Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Humana bébi joghurt amiben...

A Humana bébi joghurt amiben 4x100 gr. Van az kivált egy étkezést? Elég a 100 gr.

Figyelt kérdés
Tegnap vettem 7,5 hós babámnak. Az van ráírva, hogy 6 hós kortól adható. Uzsonnára adnám neki, eddig gyümölcsöt kapott üvegeset és abból ugye 160 gr. egy üveg. Ezt meg is ette uzsira. Szerintetek a 100 gr. joghurt kiválthaja az uzsit vagy adjak még mellé mást is? Előre is köszi
2008. dec. 19. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én is pont így voltam, hogy vajon elég lesz-e, mert a gyömölcsök 160gr. Én kibontottam a másodikat is és adtam neki, amíg kért. Általában meg is ette :-)) vagy egy kicsit hagyott, ami ugye kb pont 160 gr.
2008. dec. 19. 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is kettőt adok, sőt még 7 gabonás pépet is kutyulok hozzá kicsit, bár az én csöppen idősebb. Azzal lehet várj még pár hetet.

Én kiváltok vele egy kaját.

2008. dec. 19. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom 9 hónapos (11,50 kg, 82 cm). Csak desszertnek ette még az általad emlitett joghurtot, de csak kb. fél pohárral, mert előtte rendesen bekajcsizott. Úgy még nem próbáltam, hogy csak ezt egyen, mert elég nagyétkű és biztos nem lenne neki elég.
2008. dec. 19. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi lányok. Az én kislányom 68 cm és 7,50 Kg. És nagyon rossz étvágyú ezért is gondoltam hogy uzsira adom neki, és még annak is örülni fogok ha egyet megeszik belőle. Kipróbálom ma, hátha ízleni fog neki.
2008. dec. 19. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!