Az normális, hogy fél éves babám este 1/2 tíz-tíz előtt nem alszik el?
Figyelt kérdés
Éjjel 2x ébred enni. Régebben átaludta az éjjelt. Olyan 8 - 1/2 9 körül kel fel, akkor indul a nap. Napközben kb 2x-3x alszik félórákat. Szerintetek? Ez így ok?2008. dec. 19. 09:01
1/3 anonim 

válasza:

szerintem igen, reggel sokáig bírja :) mi már 7-8tól alszunk reggel 6-7ig :) Ti egy kicsit eltolódtatok.. Majd az oviba járás előtt meg kell szoknia a korábbi lefekvést, most még annyira nincs jelentősége. Baj akkor lenne, ha nem aludna, vagy éjfélig, éjfél utánig is kuruttyolna neked nap mint nap. Ne aggódj, semmi baj!
2/3 anonim 

válasza:

szia
én nem várnám meg az ovis kort.jobb lenne,ha pl csak 2 szer aludna-hosszabbakat.próbáld tologatni az altatást-beállitani egy másik napirendet-nem tudom hogy van nálatok...sztem egy pici babának max 8kor lenne a fektetés ideje.de ezt te tudod.van egy barátnőm,akinek hiába javasoltuk,h tegye le a kislányt előbb-mert alvás problémái voltak-azt mondta,h egyszerűen kivitelezhetetlen,mert apa fél8kor jön-és a kislány úgy felpörög örömében,h tolódik minden-és csak később alszik el.de ha nálatok nincs igy,hozd előbbre a pancsit.neked is jár már este a pihenés.biztos beletelik pár napba,mig kialakul.-de ne add fel
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mi 1/2 8-kor fürdünk és után felpörög és játszik az ágyába amíg ki nem veszem, mert "randarírozik", hangosan nevet, játszik. Ha kivettem, ugyanez van a mi ágyunkba, hiába teszem magamra vagy ringatom.
2008. dec. 19. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!