Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az normális, hogy fél éves...

Az normális, hogy fél éves babám este 1/2 tíz-tíz előtt nem alszik el?

Figyelt kérdés
Éjjel 2x ébred enni. Régebben átaludta az éjjelt. Olyan 8 - 1/2 9 körül kel fel, akkor indul a nap. Napközben kb 2x-3x alszik félórákat. Szerintetek? Ez így ok?
2008. dec. 19. 09:01
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem igen, reggel sokáig bírja :) mi már 7-8tól alszunk reggel 6-7ig :) Ti egy kicsit eltolódtatok.. Majd az oviba járás előtt meg kell szoknia a korábbi lefekvést, most még annyira nincs jelentősége. Baj akkor lenne, ha nem aludna, vagy éjfélig, éjfél utánig is kuruttyolna neked nap mint nap. Ne aggódj, semmi baj!
2008. dec. 19. 09:06
 2/3 anonim ***** válasza:

szia

én nem várnám meg az ovis kort.jobb lenne,ha pl csak 2 szer aludna-hosszabbakat.próbáld tologatni az altatást-beállitani egy másik napirendet-nem tudom hogy van nálatok...sztem egy pici babának max 8kor lenne a fektetés ideje.de ezt te tudod.van egy barátnőm,akinek hiába javasoltuk,h tegye le a kislányt előbb-mert alvás problémái voltak-azt mondta,h egyszerűen kivitelezhetetlen,mert apa fél8kor jön-és a kislány úgy felpörög örömében,h tolódik minden-és csak később alszik el.de ha nálatok nincs igy,hozd előbbre a pancsit.neked is jár már este a pihenés.biztos beletelik pár napba,mig kialakul.-de ne add fel

2008. dec. 19. 12:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mi 1/2 8-kor fürdünk és után felpörög és játszik az ágyába amíg ki nem veszem, mert "randarírozik", hangosan nevet, játszik. Ha kivettem, ugyanez van a mi ágyunkba, hiába teszem magamra vagy ringatom.
2008. dec. 19. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!