Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok -e meleg pároknak...

Adnátok -e meleg pároknak gyereket?

Figyelt kérdés

Ti itt mindannyian édesanyák vagytok, van rálátásotok a helyzetre.Minden érdekel,pro és kontra érvek egyaránt.Esszé megírásához kell.

Adás alatt érts örökbefogadás lehetővé tételét ill. donorspermát,béranyát stb..

Kérlek próbáljatok meg nem összeveszni.

35/F

2010. szept. 18. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Volt nem olyan régen egy hasonló kérdés, válaszoltak páran, köztük én is. Elolvashatod, szerintem segíteni fog.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2010. szept. 18. 15:35
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Maga a béranyaság nekem szimpatikus lenne, de nem melegek számára.

De egyébként egy nő ültethet be magának embriót, ha van elegendő pénze, a kutya nem kérdezi meg, hogy meleg-e, vagy ha igen, sose derül ki. Egy meleg férfinak már nehezebb "hozzájutnia" egy gyerekhez.

De én most is leírom, NEM, NEM ENGEDÉLYEZNÉM.

2010. szept. 18. 15:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a nemi identitás, szerepkör nemcsak azon múlik, otthon mit lát, jó, az első években igen, de aztàn ha rengeteg ember veszi körül, pl ovoda, iskola,hetero nagybácsik/nagynénik népes családdal, fejlődhet egèszségesen is, szeretetben, odafigyeléssel. Ha nem egy burokban nevelkedik 2 anyával/2 apával, meg fogja tapasztalni az általános családi létet is. Szerintem mindegy a gyerek neme, milyen kerülne női pároshoz vagy férfiakhoz.
2010. szept. 18. 16:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez ezért nem nehéz itt (külföldön nem) mert nem fogadják el az emberek. Az én gyerekkorom borzalmas volt, apám ivott, naponta balhék, verések, menekülés! Boldogtalan, szorongó, labilis gyerek voltam, ami felnőttként csak annyit változott, hogy a depresszió és a pánikbetegség lerántott a pokol legmélyebb bugyrába! Volt apa és anya is de talán ha 2 "apa", vagy 2 "anya" nevel szeretetben még talán esélyt is kaptam volna egy normális életre!

Az azonos neműek sem szerelmeskednek a gyermek előtt , ahogy a heterok sem (bár ebben nem vagyok biztos),csak az ezzel a gond, hogy a környezet úgy fogadja, hogy a gyermek szenvedni fog és nem az AZONOS NEMŰ SZÜLŐK Miatt hanem a KORLÁTOLT GONDOLKODÁSÚ EMBEREK miatt. Az én családmodellem sajnos nem létezik pedig volt apa és anya!

2010. szept. 18. 16:28
 15/18 anonim ***** válasza:

En nem engednem!!!

Kulfoldon elunk ferjemmel es kisfiunkkal(Kanada). Itt mint tudjuk elfogadott dolog. Van egy baratnom aki bolcsodebe dolgozik.Most epp van a csoportjaba egy kisfiu akinek ket anyukaja van. Nagyon kellemetlen szitukba kerul szegeny ez miatt. Ugye ok mar nagyobbacskak(2-3 evesek) es sokszor csinal veluk a baratnom valamit.

Peldaul van "tablo" kozepen a gyerek,oldalt a szulok... vagy anyak napjan vacilaltak,hogy mi legyen most..vegul mindketten kaptak koszontot.

Meselte,hogy az egyik no total ferfiasan oltozkodik a masik noiesen. Most kepzeld el,hogy hivja a kicsi a ket anyukat? Anya es Anyu? Ennel a csaladnal asszem a gyerek a neven szolitja a ket anyukat ami szerintem megint nem szerencses de ugye ez mas kerdeskor lenne.

Baratnom szerint a kisfiunak ez a 3. bolcsije sehol sem tud beilleszkedni. Egyedul szokott jatszani,uldogelni. Mintha mar most "kirekesztett" lenni a tarsai kozul.

Meg nem lattak mosolyogni,onfeledten jatszani,nevetni.

En nem mondom,hogy a gyerek is a "szulei utjat" fogja kovetni. DE! Neki ez lesz normalis! Mikor racsodalkozik a vilagra es latni fogja,hogy mas gyereknek anyukaja es apukaja van,akkor elo jon benne,hogy naluk miert van mashogy?

Teljesen ossze fog zavarodni a gyermek.Mikor pedig tul lesz az elso "felvilagosito oran" ohatatlanul felmerul,hogy lehet,O ket nonek vagy ket ferfinak a gyereke ha biologiailag ez lehetetlen.

A "szuloknek" pedig el kell magyarazniuk ami nem lesz kellemes.

Ime a szituaciok amiket eltudok kepzelni.

1. orokbefogadtak. A gyermekben biztos felmerul,hogy akkor kik az igazi szuleim? Kiktol szarmazok? Miert nem ok nevelnek engem? Miert nem kellettem nekik?

2. Beranya: Az anyja a gyermeknek,aki 9 honapig hordta a szive alatt majd megszulte. A gyerek nem erti,hogy miert nem a sajat anyja neveli.

3. Sperma donor: Ezek szerint van egy apa valahol akit minden valoszinuseg szerint a gyermek szeretne megismerni.

Vegul a "magyarazat" hogy miert van ez igy ahogy van. A "szuloknek" el kell ismerniuk mert ok "nem" atlagos emberek mivel a sajat nemukhoz vonzodnak.

Szerintem ennyi informacio tul sok lenne egy gyermeknek.

Valoszinu lelkileg nagy serulest kapna.

Ez kell azert mert a melegek ugy gondoljak,hogy joguk van mindenhez? A gyerek normalis lelki fejlodese epp ugyanolyan fontos mint a testi.

A gyerek peldaul gyerekkoraban ne jatszon papas-mamast?

Carmen es foleg az utolso valaszolonak irnam.

Sajnalom a lakotelepi balhet es a te rossz gyermek korodat kedves valaszolo.

En epp ezert szinte " alkalmassagi vizsgahoz" kotnem a gyermekvallalast is. Ugyanis hetero parok kozt is vannak olyanok akikre meg a macskamat se biznam.

Koztuk se mindenki alkalmas a gyermekneveleshez.

Bocsanat a hosszu valaszert.

2010. szept. 18. 19:58
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
S O H A !
2010. szept. 18. 20:48
 17/18 anonim ***** válasza:
25%

persze fogadjanak örökbe! cigánygyerkeket!!

Önéletrajzban is csodásan mutatna: árva cigánygyerek vagyok, két b.u.z.i. nevelt fel....

Egyébként meg nem.

2010. szept. 19. 07:26
 18/18 anonim ***** válasza:
91%

igen adnék!

persze lehet vitatkozni rajta hogy nem tesz jót a gyerek fejlődésének, stb, de szerintem egy a lényeg: annál biztos hogy jobb, mint állami gondozottként élni!

én egyébként liberális felfogású vagyok, semmi gondom nincs a melegekkel, és biztos vagyok benne, hogy a gyerek nemi identitása nem azon fog múlni, hogy melegek neveik fel

az hogy majd csúfolják az iskolában, stb, igen ez benne van a pakliban, de mást gyereket is csúfolnak más dolgokért, nem ez a lényeg szerintem

2010. szept. 19. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!