Akiknek 7 hónapos babája van - hogy álltok a hozzátáplálással?
Figyelt kérdés
Van már kiváltott étkezés? Mennyit eszik a baba? És úgy egyáltalán mik az eddigi tapasztalataitok?2022. máj. 24. 08:10
11/14 anonim válasza:
6!Igen,vicces ebben az esetben bevezetésről beszélni, mert ugye szinte alig eszik... Én amúgy a főzelékbe teszek egy pici olívaolajat. Ennél többet nem tehetek, de ettől függetlenül én 4 naponta kóstoltatok újat, különben tényleg semennyire sem haladnánk. 5-ös vagyok
12/14 anonim válasza:
Nekem 8 hónapos, 6 hónaposan kezdtük, nem váltottam ki semmit, mert maximum a pürét hajlandó megkóstolni, a falatkákat eldobja vagy szétnyomja. Amit azért se értek, mert minden mást a szájába vesz, kivéve az ételt. 😂 Na mindegy, tök egészséges, erős, stramm kisfiú, már elengedtem, majd eszik, ha akar. Én mindig megkínálom, ha nem kell, nem kell. A gyümölcs püréi tök finomak, ha ő nem kéri, én mindig megeszem, szóval az pocsékba se megy. 😂
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, picit megnyugodtam. Mindenhol azt hallottam, hogy ilyenkor már minimum 1 kiváltott étkezés van.
2022. máj. 24. 11:31
14/14 anonim válasza:
Nálunk mindkét gyereknél az volt a probléma, hogy marhára nem voltak kíváncsiak az anyatejre, miután ettek ízeket. 😄 5 hónaposan kezdtük, 6 hónapos korukra az első étkezés ki is váltódott, aztán 3-4 hetente egy. 10 hónaposan már csak reggel-este szopiztak, majd kb egy évesen leszoktak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!