Miért veszi be a szájába majd köpi ki?
Figyelt kérdés
1 éves(szerintem kissé evészavaros) gyerekem, beveszi a falatot jókedvűen, megrágja alaposan, majd kiköpi. Főleg az elmúlt napokban nagyon csinálja. Iszonyat… ez miért van?2022. máj. 23. 16:31
1/9 anonim válasza:
Egész egyszerűen fogzik. Tipikus, ha túllesz rajta, majd le is nyel belőle.
2/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem fogzásnál nem csinálta ezt.
Szerintem inkább szenzorosságra utal.
3/9 anonim válasza:
Evészavaros??? Még csak most tanul enni, könyörgöm.
4/9 anonim válasza:
2-es, az én gyerekem meg fogzásnál csinálta, amint áttörtek, abbahagyta a köpdösést. Kérdező, ha jönnek a fogai, duzzadt az ínye, szinte biztos, hogy amiatt van. Légy türelemmel, kínáld hidegebb, könnyebben rágható dolgokkal.
Miért gondolod evészavarosnak?
5/9 anonim válasza:
Csatlakozom a fogzósakhoz.Nálunk most a 20 hónapos is ezt csinálja,jönnek a szemfogai.
6/9 anonim válasza:
Ugyanez, 14 hónapos, a 4 kisőrlője és a 2 felső szemfoga jön, katasztrófa. Beveszi a szájába a falatot, aztán kiszedi a kezével és kiteszi a tányér mellé. Remélem, hogy csak a fogzás, mert előtte nagyon jó evő volt, kezdtem kétségbe esni, hogy miért csinálja ezt, de most örülök, hogy többen írjátok a fogzást :D
7/9 A kérdező kommentje:
Az evészavaros dolgot nem ehhez a témához értettem, vagyis nem erre, hogy köpdös. Tudom, hogy miről beszélek kedves 3-as…
2022. máj. 23. 21:24
8/9 A kérdező kommentje:
Többieknek köszi, hogy leírtátok, mások furán néznek ilyenkor a gyerekemre. Várok akkor, hogy vissza térjen minden a szokásos alapvető nemevéshez.
2022. máj. 23. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!